Szerintetek divat a hosszú haj? :D15/F
Figyelt kérdés
Megakarom növelni a hajam,nem ilyen emos hosszúságúra,mert nem vagyok az..
Csak egy ilyenre...
Véleményeket kérek nem ostobaságokat,kösz!
2011. ápr. 18. 11:27
1/11 anonim válasza:
Nem tudom, h divat e, de én bírom az ilyen hajú pasikat. Persze nem mindenkinek áll jól.
2/11 anonim válasza:
Kit érdekel a divat? Ha neked jól áll, és jól érzed magad, akkor növeszd meg.
3/11 anonim válasza:
szerintem jól állhat.csak bajuszt ne növessz mellé!am jó
4/11 A kérdező kommentje:
akkor azt hiszem megnövelem,multkor volt,jol is állt,csak levágattam:( nemkellett volna ezek szerint:Doké kösz mindenki
2011. ápr. 18. 13:14
5/11 anonim válasza:
Szerintem is jó az ilyen frizura. De könyörgöm, a hajat nem növeljük, hanem növesztjük.
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
jó ez, simán megnövesztheted, végülis nem a divat az egyetlen meghatározó dolog, nem ? :)
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
Nekem nem tetszik ez a haj, de, ha neked ez tetszik, akkor növeszd meg:)
10/11 anonim válasza:
huhh..hát igen, főleg az első kettőnek jól áll, de nagyon kevés ilyen szerencsés ember van.Na meg ha megnézed, mind borostás, lehet, hogy a kérdező még csak 20 év alatti vagy környéki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!