Fiúk! Ciki ha egy lánynak striái vannak?
Figyelt kérdés
Sajnos nekem is van a hasamon oldalt 4 csík.:(2011. ápr. 17. 19:50
1/10 anonim válasza:
No para, a fiúk többsége nem is tudja, mi az.
2/10 anonim válasza:
Nekem személy szerint nagyon számít a külső, de ezt még én sem tartom cikinek. Ha szép alakod van, akkor ilyen miatt nemkell aggódnod.
3/10 anonim válasza:
azt se tudom mi az :D amíg nem harap addig nem gáz :D
4/10 anonim válasza:
Ha nekem csak 4 csík lenne, le se sz*rnám.
Bár így sem az érdekel, az alakom, formám fontosabb, inkább azért próbálok tenni.
(Ja, és szültem is, úgyhogy a hasamon, az oldalamon, a combomon, és a mellemen is van egy kevés.)
5/10 habibi válasza:
csatlakozom az előttem íróhoz, hálát adnék, ha csak 4 csíkom lenne, nekem a combjaim és a melleim is striásak, de már elfogadtam a testem, mivel sok csodaszert kipróbáltam már eredmény nélkül
7/10 anonim válasza:
Nemhiszem, hogy bármelyik srác észrevenné. Mi nők a részletekre figyelünk, viszont a pasik mindig csak az összképet nézik. Ha ez megnyugtat, nekem a mellemen van, de vagy 16 éves korom óta, most 26 vagyok és még soha egy srác nem is vette észre (mert mondjuk látszik, de nem feltűnő). Amíg te nem kezded el felhívni a figyelmüket, hogy itt narancsbőrös, ott stria van, a harmadik helyen meg szőrtüsző gyulladás, addig bennük az se merül fel, hogy ezek a dolgok léteznek, még ha napi szinten látja akkor sem. Az a lényeg, hogy ne legyél olyan, mint sok nő, aki a pasijuk előtt vagy neki panaszkodik a szépséghibáiról, mert onnantól kezdve tudni fogja, hogy vannak, addig viszont tökéletes voltál.
8/10 anonim válasza:
nekem már 12 évesen megvoltak, gyorsan nőttem. nagyon szégyelltem őket, sötétlilák voltak, a mellemen, a hátamon, a combomon a vádlimon és a fenekemen.. szerencsére azóta egyre halványabbak. elmúlni nem fognak, csak kifehéredni. utálom őket. :(
9/10 anonim válasza:
13:06-os vagyok
a barátomat egyáltalán nem zavarja. ;)
10/10 anonim válasza:
Van rá megoldás, nekem eltüntették őket:)
Igaz, baromi drága.
Írj privit, ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!