Mivel kezeljem a pattanásaimat, amitől végleg/tartósan elmúlnak? Kinek mi vált be?
ez a bőrdtől függ. amit a legelső hozzászóló írt én azt kb másfél éve használtam de épp h csak egy kicsit segített. aztán egy évig kb még vagy 5 dolgot kipróbáltam(amit természetesen orvos írt fel) de semmi.. aztán a végső megoldásnak azt mondta az orvos h szedjek roaccutan-t.. már egyik barátnőm is szedte korábban és semmi sincs az arcán. én 4 hónapja szedem és a változás hatalmas, sőt már szine el sem hiszem...
azt tudni kell h szárítja a bőrt de én regglente bekenem az arcom krémmel és úgy jó egyedül a szám az ami nagyon-nagyon ki van száradva tőle.. ezen kívül mióta szedem heti két alkalom helyett elég 1 szer megmosni a hajam és még egy hét után sem látszik semmi sem rajta ( de jobb szeretem azért megmosni)
szóval én ajánlom ha tényleg nagyon rossz a helyzet!!!!!! de csak akkor!!!!!!
Zynerit: Fogyasztói ár 1719 Ft
Támogatott ár 1289 Ft (nem tudom mi a különbség)
Nekem ami sokat használ, az az Aknesol (dm-ben lehet kapni), és az Akneroxid (patikában). Már pár nap után látszik a hatásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!