Tomee21 kérdése:
Szerintetek gáz, ha egy fiú melíroztatja a haját? Tudom, hogy elég sok melírozott hajú fiú van, de ez még mindig furi. Nem? Én mindenesetre ki szeretném próbálni. Amúgy mennyibe kerül kb?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 08:32
1/7 anonim válasza:
Hát...szerintem nem a ténnyel van baj, hogy festve van, hanem hogy a legtöbb pasi melír idiótán néz ki.:D Bocsi, ez csak az én véleményem, vannak kivételek, de szerintem nagyon nem szép. :\ 16/L
3/7 anonim válasza:
Hááát, elég sok androgün szaladgál az utcákon, némelyik emberkérøl komolyan képtelen vagyok eldönteni, hogy fiú-e, avagy lány, miért lennél te a kivétel...
4/7 Gedeon_neni! :) válasza:
jajmár, dehogy homáros, fodrász vagyok, a melír nagyon jó, csak tudnod kell hordani
5/7 anonim válasza:
ha nem akarod hogy idióóta divatbu.zi homárnak nézzenek ne tedd..
6/7 anonim válasza:
bár elég konzervatív vagyok fiú-haj téren, én azt mondom, ha rövid, de borzolható a hajad, és nem üt el nagyon a színétől a mellír, akkor elképzelhető. pl. így: [link]
de ha hosszú lelapított sötétbarna kutyahaj és úgy benne mellír, na az gusztustalan
7/7 anonim válasza:
Én egy forintot nem adnék érte a helyedben. Abszolút homokosnak néznek ki az ilyen fiúk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!