Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hány lépésből lehetne a vörös...

Hány lépésből lehetne a vörös hajamból szőke, úgy hogy a legkevésbé sérüljön?

Figyelt kérdés
Ha a hajamnak úgy jobb lenne, egy két hónapig rézvörös is lennék, de azt a cigány f*s szőkét mindenképpen szeretném elkerülni.
2011. ápr. 17. 00:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
6
2011. ápr. 17. 09:02
 2/12 anonim ***** válasza:
hát mennyire vörös? :) sokféle vörös van :) sötétebb, világosab... képet tudsz mutatni, hogy kb. ehhez hasonló?
2011. ápr. 17. 09:44
 3/12 Gedeon_neni! :) ***** válasza:
adj fél évet a hajadnak! havi 1 alkalom, szóval 6 :)
2011. ápr. 17. 11:07
 4/12 A kérdező kommentje:

Egy darabig ezzel volt festve:

(Intenzív vörös)

[link]

Az utóbbi két alkalommal viszont már ezzel:

(Tüzes világos rézvörös)

[link]

Egy fél év?! Jaaj, az azért sok... :/

És ezt a fél évet hogy? Minden hónapban egy nagyon picit szivatni?

2011. ápr. 17. 11:27
 5/12 anonim ***** válasza:

hú ez nagyon nagyon vörös tényleg :) ezzel annyi a baj, hogy tényleg nagy az esélye a cigányszőkének, mert ugye mindenképp marad vörös beütése a hajadnak. a legjobb megoldás, amiből én vörösesbarnából lettem szőke, az a colour B4. leszedi a festett hajszínt ( [link]

nos ezzel megcsinálod a hajad (DMben lehet kapni), vársz 2 hetet és befested HAMVAS szőkével. egyébként ez nem káros, mint a szőkítés, vagyis picikét biztos roncsol, de nem jobban mintha festenéd... aztán a továbbiakban mosd Schauma ősz hajra való hamvasító samponnal. remélem tudtam segíteni :)

2011. ápr. 17. 12:03
 6/12 anonim ***** válasza:

ja és mégegy szemléltető kép, neten találtam egy blogon :)

ebből: [link]

ez lett: [link]

2011. ápr. 17. 12:05
 7/12 anonim ***** válasza:

itt van még egy kép, ez szintén vörösből lett :)

[link]

[link]

2011. ápr. 17. 12:08
 8/12 A kérdező kommentje:

Úúú ez az utolsó két kép amit linkeltél nagyon jó!

Na gugliztam egy jó fél órát erről a Colour B4-ról és egész jókat írnak róla. Hmmm most van április közepe, nem tudom hogy kibírnám e hogy 2 hónapig még ne fessek hajat, és majd nyári szünetben kipróbálnám ezt a Colour B4-t...

Nagyon szeretném kipróbálni, hogy milyen lenne a szőke, már nagyon régóta kacérkodok a gondolatával. Szeretem a vöröset is, de állandóan ez van a fejemben, hogy milyen jó lenne kipróbálni a szőkét... és ha a szőke nem jön be, abból még mindig pik-pak lehetek újra vörös, nem? :) (Vagy legalábbis sokkal könnyebb mint vörösből szőkét csinálni :D)

2011. ápr. 17. 15:41
 9/12 anonim ***** válasza:
igen igazad van :))) mindenesetre ajánlom ezt a színleszedőt :) szerintem sokat nem veszítesz vele (esetleg 2800 ft-ot azt hiszem) mert olyanról nem hallottam, hogy nagyon csúnya lett utána valakinek a haja, esetleg annyi, hogy nem használt. szerintem egy próbát megér :) ha nem is szedi le szőkére, ha világosbarna is lesz, abból egy festés alatt tudsz szőkét csinálni
2011. ápr. 17. 16:50
 10/12 A kérdező kommentje:
Használtam a Colour B4-t de nem hozta vissza az eredeti színem, csak a vörösből csinált egy világos rezes, picit szőkés vöröset.... Már nem tudom mit csináljak, hogy most festessem vissza vörösre és hagyjam a fenébe ezt az egész szőkés dolgot vagy mi legyen. Ha most elmennék fodrászhoz meg tudná csinálni egy lépésből szőkére? Vagy ahhoz nagyon durván le kellene szívatni? Jaj mi legyen... :(
2011. máj. 15. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!