Hány lépésből lehetne a vörös hajamból szőke, úgy hogy a legkevésbé sérüljön?
hú ez nagyon nagyon vörös tényleg :) ezzel annyi a baj, hogy tényleg nagy az esélye a cigányszőkének, mert ugye mindenképp marad vörös beütése a hajadnak. a legjobb megoldás, amiből én vörösesbarnából lettem szőke, az a colour B4. leszedi a festett hajszínt ( [link]
nos ezzel megcsinálod a hajad (DMben lehet kapni), vársz 2 hetet és befested HAMVAS szőkével. egyébként ez nem káros, mint a szőkítés, vagyis picikét biztos roncsol, de nem jobban mintha festenéd... aztán a továbbiakban mosd Schauma ősz hajra való hamvasító samponnal. remélem tudtam segíteni :)
Úúú ez az utolsó két kép amit linkeltél nagyon jó!
Na gugliztam egy jó fél órát erről a Colour B4-ról és egész jókat írnak róla. Hmmm most van április közepe, nem tudom hogy kibírnám e hogy 2 hónapig még ne fessek hajat, és majd nyári szünetben kipróbálnám ezt a Colour B4-t...
Nagyon szeretném kipróbálni, hogy milyen lenne a szőke, már nagyon régóta kacérkodok a gondolatával. Szeretem a vöröset is, de állandóan ez van a fejemben, hogy milyen jó lenne kipróbálni a szőkét... és ha a szőke nem jön be, abból még mindig pik-pak lehetek újra vörös, nem? :) (Vagy legalábbis sokkal könnyebb mint vörösből szőkét csinálni :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!