Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen színű haj állna jól?...

Milyen színű haj állna jól? (+kép)

Figyelt kérdés
Jelenleg ilyen sötét a hajam,festett,de az eredeti hajszínem is ilyen sötét,majdnem fekete.szerintetek milyen színű haj állna jól?maradjon az ehhez hasonló sötét vagy világosítsam??:-)
2011. ápr. 16. 15:40
 1/10 A kérdező kommentje:
[link] Bocsi,ez lemaradt:-)
2011. ápr. 16. 15:43
 2/10 anonim ***** válasza:
egyik sem.
2011. ápr. 16. 16:21
 3/10 anonim válasza:
Szerintem vilagositsd mer eleg vilagos a borod, es jobban allna a vilagos.
2011. ápr. 16. 16:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is ilyesmi vagyok. Fehér bőr és sötétbarna haj. Szerintem ez túl sötét hajszín és jobban állna ha világosítanál rajta. Talán valami sötétszőke vagy világosbarna hajszín jobban állna. Nekem most az eredeti sötétbarna a hajszínem, de szerintem nekem is jobban áll a világos. 24/L
2011. ápr. 16. 16:55
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,különösen az elsőnek:-) én is valami sötét szőke félén gondolkodnék de sötét a szemöldököm is és úgy elég furin néznék ki,nem?
2011. ápr. 16. 16:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Harmadik válaszoló vagyok. Írtam, hogy én is fehér bőrű és sötét hajú illetve szemöldökű vagyok. Én régebben hidrogén szőke voltam a szemöldökömet úgy oldottam meg, hogy néha azt befestettem világos színűre. Illetve nekem vékonyra van kiszedve igy nem mindig kellett befestenem sem. De ahogy látom neked nem annyira vékony. Azt mondanám neked, hogy nyugodtan fesd csak be azt is. Illetve ez a hajszíntől is függ. Mert ha olyan világosbarna/sötétszőkére fested szóval nem hidrogén szőkére akkor lehet még maradhatna is ez a szemöldök.
2011. ápr. 16. 17:04
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát én nem pártolom a szemöldökfestést de így lehet h az lesz.te milyen gyakran festetted a hajad amikor szőke voltál?mert nekem volt sötét vörös is és nagyon gyakran kellett mert hamar "ledobta" a fekete.
2011. ápr. 16. 17:47
 8/10 anonim ***** válasza:

Én az eredeti hajszínemet kezdtem el festeni szőkére igy általában meg is maradt a szőke. A tövét festettem havonta-két havonta. Elég nagy lenövéseim voltak és úgye jól látszódott, hogy sötétbarna a lenövésem, de én akkor sem akartam két hetente festetni. De viszont olyan négy havonta az egészet átfestettem szőkére. Vagy mikor hogy. Változó volt. :)

A szemöldöködet viszont ha csak sötétszőke leszel szerintem lehet nem is kell befesteni. Az nem annyira üt el.

2011. ápr. 16. 18:00
 9/10 A kérdező kommentje:
Értem.hát köszönöm a segítséget.most szakítottam a pasimmal és gondoltam egy kis változás jót tenne...:-) még egyszer köszi:-)
2011. ápr. 16. 18:07
 10/10 anonim ***** válasza:
egyik fodrász sem fog világos hajat csinálni neked, ugyhogy sötétszőkében ne gondolkodj, csak sötétbarnában, esetleg melírral! vagy találj ki új fazont, tépesd meg, kérj egy oldalas frufrut ami nyújtja az arcodat!
2011. ápr. 16. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!