Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen sampont használtok és...

Milyen sampont használtok és miért pont azt?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 11:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Garnier avokádós-karités sampont és ugyanilyen balzsamot használok. Azért ezt, mert ettől nem zsírosodik olyan gyorsan és könnyen kifésülhető a hajam. Régebben 2 naponta mostam, hogy szép legyen, most viszont elég megmosni 3-4 naponta, ami nekem sokat számít, mert extrém hosszú a hajam és elég macerás a mosása.

21/L

2011. máj. 26. 10:59
 12/16 anonim ***** válasza:
syoss sampont használok és azért mert ez az a sampon amitöl nem korpásodik be a hajam és nem is zsirosodik:)MEg az illatát is szeretem:)
2011. máj. 26. 13:49
 13/16 anonim válasza:
Faith in Nature sampont, balzsamot és tusfürdőt, mert nem tartalmaz SLS-t és egyéb káros anyagokat. Száraz, zsíros, normál hajra, ill. bőrre kapható. Aloe verás, Levendula és gerániumos (isteni illata van), Kakaós (csokis), Kender és tajtékvirágos, Biloba, Tengeri hínár, ezek közül lehet választani, de lehet, hogy kihagytam valamelyiket. A lényeg, hogy parabén-mentesek, nem tartalmaznak tartósítószert, kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaznak. Szintén nem tartalmaznak mesterséges illatanyagot és színezéket, és ami még nagyon fontos: olajszármazékot!
2011. máj. 26. 14:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, hol lehet ezt kapni? Mennyibe kerül?

Én az Elséve-től használom a töredezés, korpásodás ellenit, de régóta szeretnék valami természeteset, hogy ne roncsoljam a hajam!

2011. máj. 26. 16:53
 15/16 anonim válasza:

Üzletekben, boltokban nem lehet kapni, én ajánlom, hogy keresd a Zsibvásáron Lizbeth0029 felhasználói néven, vagy írd be a keresőbe, hogy Faith in nature sampon.

Szép estét...

2011. máj. 26. 22:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Köszönöm, és bocsánat az OFFért :)
2011. máj. 27. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!