Angliai anyukák 7 kg körüli gyerekkel, milyen pelust használtok? A kisfiam pont 7 kg, viszont inkább hosszú, mint husi.
Szia! Az en fiam is ekkora es szinten hosszu. Nekunk a
3-as Pampers active fit nagyon bevalt. Esetleg probald ki az Asdasat, vagy a Boots-os pelusokat,bar nem tudom hogy jok-e. Probaltad mar pelenkazaskor a futyijet lehajtani? Nalunk mindig akkor folyt ki felul a pisi, ha elmulasztottam, egyszeruen kipisilt :)
Mi eddig Huggiest, Pamperst es Asda pelust hasznaltunk. A Pempersbol kifolyt a pisi, napjaban negszer oltoztettem a fiamat, azota nem merek venni belole. Az asdasbol a harmas meretet hasznaltuk, gumis volt a dereka, sohasem volt baleset, csak eppen erdesre dorzsolte a combjat, ugyhogy abbol sem vettem tobbszor.
Nekunk egyedul a huggies jott be, egyes merettol a negyesig, most nyolc kilos a fiam es most valtottam negyesre, het kilosan meg boven a harmast hasznaltuk.
Nalunk csak akkor folyik ki, ha nem huzom eleg szorosra a derekanal, en ugy szoktam, hogy ujjam beferjen, az meg a babat nem szoritja. Ha nagyobb helyet hagyok, akkor kifolyik a pisi. De a huggies meg tok jo a combjanal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!