Mit tudnék csinálni a hajammal, hogy egyenes maradjon?
Figyelt kérdés
Állandóan kipördül a vége,de az állandó vasalás sem tesz jót neki,mert csak kiszárad,használok meg használtam olyan samponokat amik egyenesitik a hajat,de semmi...Mit tudtok ajánlani h egyenes maradjon legalább csak pár napig?2009. márc. 3. 11:29
1/1 anonim válasza:
Hát pontos választ nem tudok adni , de sok fodrász vállal tartós egyenesítést. Barátnőmnek meg is csinálták alapvetően hullámos haja van , de utána ha megmosta nem pördült ki. Azt sajnos nem tudom ,hogy mennyi , de sztem 4000 - 5000 kb , de ez csak tipp
Másik megoldás , hogy nagyon sok hajvégvédő olaj, hajvasalás védő spray van , amit én is használok és így nem károsodik a haj annyira .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!