Dauerral kapcsolatos kérdés. Tapasztalatok, milyen volt? Többi lent
Hosszú, természetes szőke, tartás nélküli, vékonyszálú szögegyenes hajam van.
Nagyon szimpatizálok ezzel a frizurával:
Én egy kicsit talán hosszabbra hagynám, úgy vállig érőnek. Természetes hajszínem persze megmaradna.
Kérdésem, hogy a fent említett hajtípusom hogyan reagálna a dauerra?
Mennyi esély van rá, hogy a végeredmény valóban olyan lesz, mint a képen látott?
Sok foglalkozást igényelne?
Várom tapasztalataitokat, fodrászok, hozzáértők válaszait is nagyon szívesen fogadnám.
Szia,
hát nekem hosszú, erős szálú, elég dús, sötétbarna-fekete hajam van. Enyhén göndörödött, ezért daueroltattam be, hogy legyen tartása, meg olyan igazán hullámos legyen. A tapasztalataim nagyon jók, a mai dauervizek egyáltalán nem tesznek kárt a hajban, nagyon ki van találva az egész, szóval én mindenképpen ajánlom.
Nem tudom, a tiédre hogyan hatna, igazából ki kell próbálni, és akkor látod, így "előre" fodrászként is nehéz megmondani (nekem is ezt mondta a fodrászom :D). Az viszont fontos, hogy jó minőségű dauervizet használjon a fodrász, érdemes eleve egy kicsit drágább, igényesebb szalonba menni, ahol nem éhbérért dolgoznak a fodrászok, és a termékek minősége, hatása is jobb.
Remélem, tudtam segíteni! Ha kell, szívesen elküldöm a fodrászom címét priviben, nekem ő gyönyörűen megcsinálta.
hát nekem nincs annyira jó tapasztalatom a dauerrel...de csak mert nekem kidobta a hajam...fodrásznál több órát ültem és épphogy hullámos volt az eleje...de épphogy...mamám kétszer dauerolta be a hajam...az se tartott sokáig, mert azt is kidobta elég hamar...de ott legalább mindkét esetben göndör volt a hajam...hülye hajam van:/:/:/...nekem kicsit odavágta a frizum, de azért mer fél éven belül (vagy kevesebb időn belül) 3szor lett dauerolva...kívánom, hogy a te hajad ne dobja majd ki:):):)
22L
SZia!
1.:igen,jó lesz a hajtípusodra,az mindegyikre jó!
2.:szinte 100%
3.:Mivel nem lehet fésülni,mert csúnya lesz a göndörség....ezért szinte semmilyen foglalkozást nem igényel...:)mosáson kívül persze....
ugyanolyan a hajam mint a tied.
aug.-ba daueroltattam.1,5 órát ültem a csavarokban.muszály vt már kivenni mert tönkrement vna a hajam.így aztán csak hullámos lettem.de nem tudom mitől,de úgy okt.-re ha nem tárcsával szárítottam meg akk full egyenes maradt.mostanra már kb. 10 cm-t levágattam belőle.most csak mosás után még vizesen hullámos egy kicsit szárazon egyenes.
sztem ne daueroltass.
én nagyon megbántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!