Bajuszgyantázás? (lent)
Figyelt kérdés
van egy kis bajszom de annyira nem látszik,eddig itthon csipesszel szedtem de elég fájdalmas és alig szedi ki.A kozmetikussal szedetném ki,csak attól félek,hogy még gyorsabban fog nőni,vagy hogy megerősödik,és azt hallottam,hogy meglátszik,nekem meg elég érzékeny a bőröm,a szemöldökszedés után is bepirosodik de volt már,hogy begyulladt.Valaki tudna tanácsot adni?2011. ápr. 14. 16:29
1/3 anonim válasza:
A gyantázástól nem erősödik ki,sőt egyre kevesebb nő vissza,mert tövestől tépi ki a szőrszálakat.
2/3 A kérdező kommentje:
és nem fog meglátszani,h ki lett szedve?pl nem pirosodik ki,vagy sötétedik a bőr?
2011. ápr. 14. 17:37
3/3 anonim válasza:
nekem annyi szokott lenni,hogy egy két apró pattanásszerű valami jön ki ott,de nem vészes
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!