Melyik epilátor a legjobb?
Figyelt kérdés
a hasamra és a mellkasamra szeretném használni 17/F
5-6ezer Ft környékén
2011. ápr. 12. 19:19
11/23 anonim válasza:
Nekem is Braun van 8 vagy 9 éves, úgyhogy ugyanolyat már nem kapsz, de azt hiszem ez kifejezi a márka tartósságát.
Mivel nő vagyok, én lábra és hónaljra használom.
24/N
12/23 A kérdező kommentje:
de azzal,h most leírjátok ,h braun v philips semmire nem megyek mert mind a 2nek számtalan termékük van..
2011. ápr. 15. 10:50
13/23 anonim válasza:
most mi választunk neked? google a barátod. [link]
megjegyzem, az elsőnek barátságosabb az ára, de sokkal lassabb, mint a második. alaposságban nincs különbség, csak kevesebb a csipesze. a második sztem korrekt. ennél olcsóbbat nem valószínű, h kapsz. a phillips olcsó, és sz@r, legalábbis nekem betörte a szőröket és egy évig kúráltam a bőrömet, h megint szép legyen. erről ennyit.
14/23 A kérdező kommentje:
nem baj ha lasabb ,de a végeredmény ugyan az?:D köszönöm
2011. ápr. 15. 11:25
15/23 anonim válasza:
igazán nincs mit. lassabban érsz az epilálás végére, de ugyanaz a hatás.
16/23 anonim válasza:
A lassúbbnál nagyobb az esély,hogy beleszakad a szőrszál gyökere,nem mind persze,de azért egy,két szál mindig akad.A gyorsabbnál kisebb az esély erre.
17/23 A kérdező kommentje:
és ez erős férfi szörzetre is jó igaz?:D
2011. ápr. 15. 11:44
18/23 anonim válasza:
Szerintem mindegyik jó erős szőrzetre,csak amelyik lassúbb azt lassabban kell tolni a szőrös területen,hogy alapos munkát végezzen,míg a gyorsabbal jobban haladsz,kevesebbet szakít bele.
19/23 A kérdező kommentje:
jaj köszönöm !!:D
2011. ápr. 15. 12:15
20/23 anonim válasza:
Gyorsabb-lassabb????? Most csak én nem értem ezt? Az epilátorokban minimum kettő de inkább 3 sebesség van. A hármason már mind gyors, nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!