Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyenre vágassam a hajamat?

Milyenre vágassam a hajamat?

Figyelt kérdés

17/F vagyok.Sötétbarna hajam van.

Leszeretném vágatni vagyis valami stílust adni neki mert most sehogy se néz ki ( kivéve mikor kisimitom )

Középhosszu,hosszu hajam van (vállamig ér kb,vagy max 2cmvel tovább)

Szeretnék már egy kis változást,legyen a haj igényes, de azért ne kelljen vele minden reggel 30percet szenvednem.

Minden ötletet meghallgatok, ha lehet képet is mellékelljetek. Lányoknak milyen haj jön be?

Rövidre lenyiratni nemfogom,ez 100%, tehát valami félhosszu hajat ajánljatok!

Köszi!

2011. ápr. 12. 15:44
 1/9 anonim ***** válasza:

[link]

nekem ez jön bee

2011. ápr. 12. 15:47
 2/9 A kérdező kommentje:

ok,köszi a vélemény nyilvánitást!

jöhet még!

2011. ápr. 12. 16:09
 3/9 anonim ***** válasza:

a képen amit az első tett be,olyan az a haj mint egy madárfészek a fején,már bocsi :'D.

nekem ez tetszik nagyon,és még sok csajt ismerek,akik elájulnak az ilyen hajú srácoktól:D:D:

[link]

2011. ápr. 12. 16:14
 4/9 A kérdező kommentje:

igen,ezt ismerem :DD Jelenleg is kb ilyen a hajam :DDD

valami más ötlet ? :DDD

2011. ápr. 12. 16:28
 5/9 anonim ***** válasza:
szerintem tök jó fiúknál a hosszú haj, ne vágasd le csak picit :) szerintem L-nek a Death Note-ból tök jó haja van! ismered? :)
2011. ápr. 12. 17:48
 6/9 A kérdező kommentje:
nem ismerem :)))
2011. ápr. 12. 19:10
 7/9 A kérdező kommentje:

[link]

erröl valami vélemény?!

2011. ápr. 12. 19:12
 8/9 anonim válasza:
a Death Note-s ötlet jó.:D szerezd meg vhonnan a könyvet, vagy az animát és nézdmeg a haját.:)
2011. ápr. 13. 11:49
 9/9 A kérdező kommentje:
ha netalán találtok rola valami használhato képet,amit elvihetek a fodrászhoz,azt nagyon megköszönném!
2011. ápr. 13. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!