Mitől hullhat a hajam?
Figyelt kérdés
vállamig ég nagyon erős barna hajam van mivel félvér vagyok van benne egy kis afro hajstílus ezért muszáj egyenesítenem,de nem hajvalsóval hanem 3 havonta hajegyenesítő krémmel kizárólag ilyen hajakra mint az enyém. és 3 havonta vágom hajvég ápolot,balzsamot és sampont használok 4-5 naponta mosok hajat. és a fodrász után egy és fél héttel már újra nagyon hullot a hajam ezért mm-eket levágtam belőle de másnap ujra nagyon hullot azért naponta de akarom vágni. a hajam rendesen nő csak nem látszik meg mert valahogy eltűnik a vége most már inkább hosszú hajszálak esnek ki.nincs festve nem vasalom,fény most nagyon nincs ami tönkre teszi,rengteg gyümölcsöt eszek kerülöm a zsíros fajta ételeket és nem vagyok az a fajta hogy órákig fésülködök és minden percben, és azért tulse viszem nem szedek ilyen kapszulát olyan gyógyszert stb.nagyon dús hajam van csak az a baj a fejböröm környékén utána olyan mintha meg 3X-ra lecsökken a hajam a vége felé.2011. ápr. 11. 21:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!