Mitől hullhat a hajam?
Figyelt kérdés
Pár hete elkezdett hullani a hajam. Nem tincsekben, nem kell durvára gondolni, na de hullik. Alapjáraton sincs sok hajam, talán azért mert vékony szálú. Nem festetem, nem vasalom, nem sütöm, viszont elég sokszor megmostam, szinte minden nap, suli időben. Most hogy itthon vagyok már csak három-négy naponta. Talán ezért? Vagy mert az év vége felé sokat stresszeltem a sulin? Vagy mitől?
Szedek rá vitamint, próbálom kenegetni szesszel, sok vizet is iszom, gyümölcsöt is eszem... Nem hinném hogy bármi belső gondom volna!
Tudtok valamit ajánlani?
2011. jún. 29. 21:26
1/6 anonim válasza:
Ennek számos oka lehet. Lehet, hogy góc van a szervezetedben. Én is jártam a bőrgyógyászokat feleslegesen, mert kiderült, hogy góc van a mandulámon.
2/6 A kérdező kommentje:
És ha gócod van, azzal mit lehet tenni?
2011. jún. 29. 21:43
3/6 anonim válasza:
Hát írnak fel gyógyszert, ha attól nem múlik el akkor leveszik. De nekem ki fogják venni a manduláimat.
4/6 A kérdező kommentje:
De rossz... :S de hát ha ez a megoldás.. :)
2011. jún. 29. 21:45
5/6 anonim válasza:
Dús a hajad?Mert nekem nagyon dús és sokat hullik, mégsem látszik.:) 12L
6/6 A kérdező kommentje:
nem nem annyira dús, mert nagyon vékony szálú! :S
2011. jún. 29. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!