Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szoktál vásárolni a fodrászodt...

Szoktál vásárolni a fodrászodtól profi cuccokat?

Figyelt kérdés

ha nem árul, vásárolnál tőle jó áron?

pl 1 liter profi sampon 2200 Ft

balzsam szintén, stb...

ez egy közvéleménykutatás, nem tudom mennyire lenne értelme felállítani egy displayt egy adott márkával az üzletben.

2011. ápr. 11. 15:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha professzionális cuccokat nagykeráron vesz és kevés haszonnal árulja, olcsóbban, mint egy fodrászkellékesben, akkor vennék. Ha onnan veszi, és még arra teszi a saját hasznát, akkor persze inkább elmegyek és megveszem magam.

De igazából rengeteg márkaszalon van manapság, és kevesen engedhetik meg maguknak, hogy oda járjanak. :S

2011. ápr. 11. 16:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Én szoktam. Selective balzsamom és hajformázó zselém a fodrászomtól van. 1,5literes balzsam volt 4800 és nagyon megéri mert fél év alatt csak a fele fogyott el és sokkal jobb mint a boltokban kapható termékek és gazdaságosabb is szerintem:)

19/L

2011. ápr. 14. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!