Milyen apróságnak örülnél, amit a fodrászodtól kapsz ajándékba?
egyszer voltam egy helyen, ahol kaptam egy friss kávét, és eliszogattam ott helyben(vagy míg magyarázom h mit szeretnék, vagy miközben ülök a búra alatt ilyesmi). Szerintem ez mindenkinek jó(persze csak ha van rá időd), mert addig lelkileg is "megérkezik a vendég", és ha értesz hozzá, akkor le tudod szűrni h milyen hangulatban van, vagy ha nem ismered akkor kicsit szemre veheted h h viselkedik, milyen haj állna jól a személyiségéhez.
A másik ami eszembe jutott, h én örülnék egy kis csokinak, de valószínűleg sok nő nem, mert fogyókúráznak. Esetleg x százalékos kupon a következő alkalomra, de lehet h nem érné meg neked, bár lehet h emiatt többen visszajönnének mondjuk 5%ért, vagy (ez már nagyon elborult ötlet de én bírnám) ha lefényképezne mikor bemegyek, és mikor kész a hajam akkor is és ott helyben kinyomtatná. Én nagyra értékelném, mert poén...ez csak úgy eszembe jutott :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!