Fiúnak hosszú haj. Csak lófarok?
11 éves fiamnak vállig érő (kicsit azért hosszabb) haja van.
Ha hátrafésülve lófarokba fogjuk, az elöl lévő haja nem marad meg, hanem kicsúszik a gumiból.
Jó megoldás, ha befonom neki, de az meg kislányos.
Mit lehet vele még csinálni?
A "levágni"-t ne írjátok, mert azt nem engedi, és én sem szeretném.
Lévén fiúról van szó, így szerintem az ilyen "csajos" megoldások, mint a fonás, csattok kiesnek.
Sajnos nincs ötletem, mert minden, ami megoldás lenne, és eszembe jut, az lányos. Majd megnő, és akkor nem csúszik ki neki a hajgumiból. :)
A bátyja folyton piszkálja, hogy levágja neki a haját, és kicsit idegesít már a folytonos veszekedésük. Ha összefogom lófarokba, még az is zavarja, mert szerinte b*zis.
(A bátyjának rövidebb haja van, de ő meg folyton vasalja)
Fonni csak otthonra szoktam.
Láttam már idősebb srácoknak hajráfot meg hasonlót, de a 11 éves fiamat nem nevetik ki azzal?
Hajpánt, köszi, jó ötlet.
A fiam lányos arcú,fehér bőrű, kicsit szeplős, ráadásul szőke, hullámos haja van.
Az utcán már többször mondták neki, hogy milyen szép kislány.
Olyat ami nem túl lányos?
De hisz te magad írtad, hogy fonod néha a haját, és az semmiképpen sem fiús!!!!!!
A tesója piszkálja, miközben ő vasalja a haját.....
Nem lehet, hogy te nevelted ilyenné őket?
Ennyi idősen hagyd, hogy önállósodni kezdjenek. Olyan a haja, amilyennek szeretné, össze tudja fogni magának. Vagy azt akarod, hogy még 30 évesen is a szoknyád mögé bújjon?
Egyébként majd megnő, és a probléma megoldva. De miért nem lehet széjjel a haja?
Én neveltem az igaz, hagyom őket önállósodni is, de hogy a nagyobb folyton ollóval rohangáljon a kicsi után "elkaplakéslevágomahajad" felkiáltással, az azért néha idegesít.
A nagyobbiknak is volt hosszú haja, aztán egyszer hazajött és azt mondta, hogy tengerészgyalogos frizurát akar. De hiába mondom neki, hogy emlékezzen, az a válasz, hogy akkor még nem tudta, hogy mi a divat.
Azért kell összefogni, mert belelóg a tányérba, ha eszik.
Hiába teszi a füle mögé, kicsúszik.
Lófarokba fogom a tarkóján, de elöl akkor is kicsúszik.
Ha befonom, az otthon oké, de suliba már piszkálják.
Mert a nagyobb gyerekednek is több esze van mint neked!
Miért akarsz a fiadból köcsögöt nevelni? A hosszú haj lányoknak való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!