Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek ciki a lófarok...

Szerintetek ciki a lófarok haj a hetedikeseknek?

Figyelt kérdés
Ide inkább lányok válaszát várom mert hajról van szó.Én nem értem hogy miért mondják a nagyobbak a hetedikes lányoknak hogy ciki a bekötött haj :S
2011. márc. 11. 14:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem. Ne is törődj velük, viseld büszkén, majd ők fognak téged utánozni!!
2011. márc. 11. 14:18
 2/13 anonim ***** válasza:
Hát, ugyan nem vagyok hetedikes, de itthon mindig össze van fogva a hajam. Kényelmesebb, nem zavar.
2011. márc. 11. 14:24
 3/13 anonim ***** válasza:
Szia, én fiú vagyok, 10. es, és elhiheted, hogy igazából tök mind1, hogy hogy hordod, 1 fontos lényeg van, hogy neked tetszen!
2011. márc. 11. 14:27
 4/13 anonim ***** válasza:

Ugyan már!!!Miért lenne ciki???Van,akinek kifejezetten jól áll és ha neked ez jobban tetszik,nyugodtan hord így a hajad.Hidd el,nem fog senki leszólni.Ha valaki mégis,az egy primitív bunkó.Had legyen már mindenkinek olyan frizurája,amilyet szeretne,és mondjuk 8.os vagyok egyszer szóltak le 7.be a hajam miatt,mert hülyén volt levágva a frufrum,azt a gyereket úgy kiosztottam utána soha az életbe nem mert kötekedni....

Neked azt ajánlom,hogy sz*rd le a többiek hülyeségeit és úgy hord a hajad,ahogy neked tetszik:):):):)

Írhatsz privit is,ha szeretnél dumálni:P

2011. márc. 11. 14:52
 5/13 anonim ***** válasza:
Ezt most nem értem, mivel az egyetemen is minden 2. lánynak össze van kötve a haja....:D
2011. márc. 11. 15:02
 6/13 anonim ***** válasza:
ez hülyeség.. 3 féleképp viselik általában a lányok a hajuk: 1, vagy teljesen kienegve 2, vagy elől feltűzve, amúgy kiengedve 3, vagy összefogva. most hogy ezen belül hogy göndör vagy egyenes, szőke vagy barna, az már csak részletkérdés. van akinek összefogva áll jobban, én például csak kiengedve hordom viszont, mert magas a homlokom. nincs olyan,hogy egy frizura ciki (max az ilyen emos, föltupírozott, szembelógósak..) , csak olyan van, ami nem áll jól, és ezáltal lesz ciki.
2011. márc. 11. 15:09
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a lófarok "örök darab", mindig praktikus és bármilyen korú lánynak/nőnek jól állhat. Nem is értem, hogy mi lehetne benne a ciki. Mennyi idősek, akik ezt mondják?
2011. márc. 11. 16:23
 8/13 anonim ***** válasza:

Magyarul sakkban tartanak a hatalmas divat és stílusérzékkel rendelkező 8.-os lányok, akik egy egész évvel is öregebbek akár...?

Istenem, ez a mai fiatalság, legyen már egy kis önérzetetek és egyéniségetek, légyszi!

Nem ciki, praktikus, egyszerű hajviselet. Én huszonéves létemre a fejem tetejére kötöm a hajam, ehhez már megkaptam, hogy kislányos (egy sráctól) mire barátnőmmel összenéztünk, hogy wazze, ez csak egy copf. :D

Szóval oltsd le a pattogó kis idegbeteg csírákat... ők amúgy hogy hordják a hajukat? Minden nap mosva, fazonra szárítva, sütve, vasalva, csodás hajkölteményekben...? Oo

2011. márc. 11. 19:00
 9/13 anonim ***** válasza:

hát én nemtudom,h mibajuk van .. :D

én 9.es vagyok (15,5eves) és mindig lofarokban hordom a hajam,és ujbol divatba hoztam ;D

ha fekete cuccokat,vagy egyszinu ruhatakt veszel hozza fel,akk nagyon vagááány :DD

2011. márc. 11. 22:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom, hetedikes vagyok és még csak meg se fordult5 a fejemben, hogy ciki lenne. Csak én nem szeretem úgy, mert duci a fejem. A suliba nagyon sokan összekötve hordják a hajukat! Viseldd bátran:)
2011. márc. 12. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!