Szerintetek ciki a lófarok haj a hetedikeseknek?
Ugyan már!!!Miért lenne ciki???Van,akinek kifejezetten jól áll és ha neked ez jobban tetszik,nyugodtan hord így a hajad.Hidd el,nem fog senki leszólni.Ha valaki mégis,az egy primitív bunkó.Had legyen már mindenkinek olyan frizurája,amilyet szeretne,és mondjuk 8.os vagyok egyszer szóltak le 7.be a hajam miatt,mert hülyén volt levágva a frufrum,azt a gyereket úgy kiosztottam utána soha az életbe nem mert kötekedni....
Neked azt ajánlom,hogy sz*rd le a többiek hülyeségeit és úgy hord a hajad,ahogy neked tetszik:):):):)
Írhatsz privit is,ha szeretnél dumálni:P
Magyarul sakkban tartanak a hatalmas divat és stílusérzékkel rendelkező 8.-os lányok, akik egy egész évvel is öregebbek akár...?
Istenem, ez a mai fiatalság, legyen már egy kis önérzetetek és egyéniségetek, légyszi!
Nem ciki, praktikus, egyszerű hajviselet. Én huszonéves létemre a fejem tetejére kötöm a hajam, ehhez már megkaptam, hogy kislányos (egy sráctól) mire barátnőmmel összenéztünk, hogy wazze, ez csak egy copf. :D
Szóval oltsd le a pattogó kis idegbeteg csírákat... ők amúgy hogy hordják a hajukat? Minden nap mosva, fazonra szárítva, sütve, vasalva, csodás hajkölteményekben...? Oo
hát én nemtudom,h mibajuk van .. :D
én 9.es vagyok (15,5eves) és mindig lofarokban hordom a hajam,és ujbol divatba hoztam ;D
ha fekete cuccokat,vagy egyszinu ruhatakt veszel hozza fel,akk nagyon vagááány :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!