Korpás a hajam? HELP!
annyi lenne a lényeg, hogy nekem soha nem zsírosodott, nem korpásodott a hajam(12/L vok) és az utóbbi 1 hónapba olyan korpás a hajam, hogy alig merek kimenni az utcára!hetente kétszer meg nem merem mosni, mert anyukám rákérdezett a fodrásznál hogy mossuk-e hetente kétszer, de mondta hogy nem, mert nagyon károsítja a hajat.(korpásodás ellenit használok)De annyira idegesítő! Ráadásul egy hete már zsírosodik is! Egyszerre minden!Mondjuk a zsírosodás nem látszik nagyon, csak akkor feltűnő, ha valaki nagyon figyeli a hajamat..de a korpa...O.o
Légyszi segítsetek!
Helló!
Szerintem a természetes módszer az lenne, hogy ne ilyen szennyezett levegő vegyen körül és ne vegyileg szenyezett cuccokat kajálj.
Ha ez mind nem megvalósítható, akkor nekem a Szulfokoll sampon jött be. Egyénenként változó, kinek mi a jó. Nekem a tv-reklámokban szereplő samponok csak még több korpát okoztak. Ezt rossmannban is lehet kapni. Hátha használ. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!