Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miféle új divat ez? Pajeszos...

Miféle új divat ez? Pajeszos csajok? (További lent)

Figyelt kérdés

Nem tudom, ki találta ezt ki, de mostanában egyre több pajeszos csajba botlok. Kerékpározok a főutcán Miskolcon, kicsivel odébb megállok egy villamosváró mellett, és nézem a csajokat...egyből feltűnt, az egyiknek milyen pajesza van :D értitek...

Na aztán me'ek tovább, pár perccel később megálltam máshol, és ott is sikerült olyan csajt kiszúrnom, aki pajeszt növeszt. Ez valami új divat? Csak mert szerintem egy csaj röhejesen néz ki pajesszal, főleg ha meg is növeszti, úgy fog kinézni mint egy fülesbagoly...

2011. ápr. 10. 14:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik sem direkt növesztette meg:D Főleg hogy mi lányok nem is szoktuk leszedetni, szal érted:D
2011. ápr. 10. 14:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég furcsa lehet, nekem (és szerintem egy lánynak sem) nem nő pajeszom. Mármint, nem az, hogy harcolnom kell ellene, hogy ne legyen, egyszerűen nincs. Szerintem csak úgy volt levágva a hajuk... vagy nemtudom. Vagy egyszerűen egy tipikus mai fiú volt, lányos arc, de férfi gének...
2011. ápr. 10. 14:25
 3/9 anonim ***** válasza:
A pajesz az a fülnél kiinduló borosta, amire te gondolsz az oldalt lenövesztett haj.
2011. ápr. 10. 14:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Erre gondolsz?

[link]

[link]

Lassan kezdem megunni, hogy rajtunk, nőkön, már egy szál szőr sem lehet a hajunkon, a szempillánkon és szemöldökökünkön kívül. Van akinek az a rész nem nő meg olyan hosszúra, mint maga a haja. Ennyi.

2011. ápr. 10. 15:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan erre, hanem rendes pajeszra, mint ami a pasiknak van (én mindig leborotválom a pajeszom)
2011. ápr. 10. 15:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem voltak véletlenül "C" - típusúak? :D már ha érted mire gondolok... náluk eleve erősebb a szőrzet.
2011. ápr. 10. 15:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Neeem épp ez az hogy nem ciggerek voltak
2011. ápr. 10. 16:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy fiút láttál, ma már nem tudni sok embernél, hogy milyen nemű.
2011. ápr. 10. 16:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt a pár szál hajat leborotválod lány létedre a fülednél?? :O akkor te is viccesen nézhetsz ki :)
2011. ápr. 10. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!