Milyen olcsó arckrémet ajánlotok férfinak ami használ is?
Az arcom folyton kipirosodik, hámlik is kicsit, elég csúnya néha. Arra gondoltam h kéne valami arckrém, de a For Men termékek nekem kicsit drágák (ahogy körbenéztema boltban, 2szer annyiba kerülnek mint ami nőknek van). Ami nem For Men, abból viszont annyi fajta van, h ki se lehet igazodni... éjszakai nappali hidratáló meg mittoménmilyen, ráadásul egy csomó márka. Milyet ajánlotok, vagy esetleg nekem férfi arcra mindenképp a For Men-t vegyem?
20/F
A női arcbőr meg a férfi különbözik ppár dologban és így elvileg neked a férfinak való krémet kéne használni. Elvileg! Nade valójában szerintem az illaton kívűl nincs semmi különbség a női és a férfi arckrémek között. Én most nivea for men ackrémet használok(hozzáteszem ajándékba kaptam), de én nekem azt mondanám, hogy szagolgasd végig a nem kifejeztten férfiaknak szánt arckrémeket, és aminek kellemesnek találod az illatát azt válaszd. Márka szempontjából szerintem a Nivea tök jó.
20F
Én most épp ezt használom: [link]
Hidratáló éjszakai krém, bár ez problémás bőrre van, sztem tökéletes férfiaknak is, az illata sem az a kifejezetten nőies. Olyan 1200 Ft körül van a drogériákban.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!