Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A pattanás utáni foltok...

Topicon 44 kérdése:

A pattanás utáni foltok mennyi idő alatt tűnnek el? (szoktam napoztatni és bepanthennel is kenem)

Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 13:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Nemrég voltam bőrgyógyásznál, ő azt mondta, a napozás rosszat tesz ezeknek a foltoknak, mert attól még jobban pigmentáltak lesznek és több időbe telik, míg elmúlnak. Így viszont, hogyha kerülöm a napot, akkor 2-3 hónap, míg elmúlik. Nem sírtam, mikor meghallottam. Nem.

Ezzel nem szerettelek volna megijeszteni, az is lehet, hogy neked teljesen másmilyen foltok vannak és azoknak meg lehet, hogy pont jót tesz, de ha nagyon zavaróak vagy ilyesmi, akkor menj el vagy bőrgyógyászhoz vagy kozmetikushoz, ők lehet hogy hasznosabb válaszokat tudnak adni.

2011. ápr. 9. 13:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Én még nem próbáltam, de nagyon sokan mondják, hogy erre az Ilcsi cég Almás-citromos tonikja a legjobb. Kozmetikusoknál lehet beszerezni, én a jövő héten fogom :)
2011. ápr. 9. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!