Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet még tenni? Milyen...

Mit lehet még tenni? Milyen orvoshoz menni, vagy milyen biztos sampon vagy krém van? Már nagyon ki van az egésztől!

Figyelt kérdés
Légyszi segítsetek!A bnőmnek már több mint fél éve hullik a haja, de már láthatóan. Volt kivizsgáláson, nincs belső gyulladása, nincs semmilyen probléma a szervezetével. Volt bőrgyógyásznál, adott a hajára szert, amivel minden este be kellett dörzsölni. Vitaminokat mindig vesz be tehát vitamin hiány sem okozhatja. Egy ideje Bánfi hajszeszt sampont használ de semmi, ugyan úgy hullik!
2009. márc. 1. 10:49
 1/4 A kérdező kommentje:
Van valami Hajklinika is Pesten.El fog majd menni lehet, remélem ott tudnak neki vmit segíteni!De légyszi írjatok valamit!
2009. márc. 1. 10:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hormonális eltérés is okozhat hajhullást. Ha ez ügyben még nem történt kivizsgálás akkor ebbe az irányba kellene lépni először.
2009. márc. 1. 10:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi:)És akkor kihez kell menni, vagy hogyan vizsgálják ki ott?
2009. márc. 1. 11:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon hullott, szedtem mindenféle bogyót, kenegettem össze-vissza, és egyre jobban pánikoltam. Amúgy a stressztől is hullhat. Mikor elkezdtem szedni a cypromix fogamzásgátló bogyit, meg bojtorján samponnal mostam a hajam sokkal jobb lett. Nem tudom, hogy most minek köszönhetem. Amúgy most vettem egy Stella VitaCare hajszeszt bojtorján és csalán van benne. Mindenki ezeket mondogatja hajhullás ellen, és ez 2 az egyben :D az ára is alacsony. Szerintem vegyetek ti is egy ilyet. Csupa jó dolgot írnak a hátulján :D A Bánfi általában bejött másoknak, én még nem próbáltam, mert macerásabb, és hajmosáskor ált. nincs ilyenekre időm... Voltatok már hajvizsgálaton? Gyógyszertáraknál lehet érdeklődni. Nekem zsíros-korpám van/volt ami a hajhagymáimat eltömítette, így elsorvadtak, ezért hullott.
2009. júl. 6. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!