Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a leghatékonyabb...

Melyik a leghatékonyabb hajkiegyenesítő sampon, balzsam, pakolás, krém stb?

Figyelt kérdés
Csak tapasztalt komikat!
2010. aug. 22. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Én sokfélét kipróbáltam már, göndör hajam van. Sosem vált be igazán egyik sem. Egyiktől sem lesz szögegyenes hajad, ha nem száritod be, nem vasalod ki. Könnyebben kezelhető lesz, az egyszer biztos, és puha is, de semmi mást nem csinál a hajaddal egyik ilyen termék se..

Nekem ami úgyahogy bevált, és az összes közül a legjobb volt, az ez: [link] Ezer forint körül van.

2010. aug. 22. 16:29
 2/6 xXx_CloUd_o.O_xXx ***** válasza:

Én anno használtam a gliss kurtol asia Straight...Háát nem nagyon használta a hajamra pedig csak kicsit hullámos....és még egyenesre is száritotam ...és 1-2 ora és a vége már nem volt egyenes =/

Báár probáld ki ^^ lehet a te hajadnak megfelel ^^

2010. aug. 22. 17:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam hogy megmosom, utána ráfújok Got2B Straigt On-t, majd megszárítom egyenesre, befújom hajlakkal és utána pedig kivasalom. Van hogy 2 napig is egyenes marad pedig nagyon hullámos hajam van. :)
2010. aug. 22. 21:30
 4/6 anonim ***** válasza:
tony&guy
2010. aug. 22. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem hullámos hajam van, próbáltam már többfélét is, de nem lett szögegyenes + kb 2 nap után zsírosodott ( ha nem csinálok vele semmit akkor 1 hétig semmi baja)
2010. aug. 25. 13:52
 6/6 Almira válasza:

Szia!

Ha még nem találtad volna meg a megfelelőt, nekem baromi göndör hajam van és a Balea bevált, amúgy hajkiegyenesítő fésűt használtam, de inkább nagy hajat csinált, mint egyeneset, és hogy kezelhetővé váljon, kipróbáltam a Baleát. :) Jobb, mint ha lecsatolom a hajam, stb. [link] és nem is drága.

2015. márc. 7. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!