Melyik a leghatékonyabb hajkiegyenesítő sampon, balzsam, pakolás, krém stb?
Én sokfélét kipróbáltam már, göndör hajam van. Sosem vált be igazán egyik sem. Egyiktől sem lesz szögegyenes hajad, ha nem száritod be, nem vasalod ki. Könnyebben kezelhető lesz, az egyszer biztos, és puha is, de semmi mást nem csinál a hajaddal egyik ilyen termék se..
Nekem ami úgyahogy bevált, és az összes közül a legjobb volt, az ez: [link] Ezer forint körül van.
Én anno használtam a gliss kurtol asia Straight...Háát nem nagyon használta a hajamra pedig csak kicsit hullámos....és még egyenesre is száritotam ...és 1-2 ora és a vége már nem volt egyenes =/
Báár probáld ki ^^ lehet a te hajadnak megfelel ^^
Szia!
Ha még nem találtad volna meg a megfelelőt, nekem baromi göndör hajam van és a Balea bevált, amúgy hajkiegyenesítő fésűt használtam, de inkább nagy hajat csinált, mint egyeneset, és hogy kezelhetővé váljon, kipróbáltam a Baleát. :) Jobb, mint ha lecsatolom a hajam, stb. [link] és nem is drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!