Roaccutane szedésénél mikor nem lesznek pattanások már, átváltsak a Cureacné-ra?
Figyelt kérdés
Első hónapban Cureacné.t 40mg-t szedtem,de a második honapra nem tudott adni a bőrorvosom(mivel,hogy nem kapott..leállt a gyártása..) ezért felírta a Roaccutane-t(20+20mg reggel-este). A Roac. nem volt fejfájásom ezért a harmadik hónapra is a Roac. irattam fel. De most kijött az arcomon egy csomó szerű elég nagy belsőpattanás. Úgy vettem észre,hogy a Cureacné.tól talán jobban múltak a patik a hátamon. A 4.dik honapra visszatérjek a Cureacnéra?2011. ápr. 8. 10:24
1/2 anonim válasza:
Míg szeded a Roacot, ilyen lesz az arcod, mivel előhozza a rejtett pattanásokat. Majd, ha 6 hónap múlva abbahagyod, kb. 1 héten belül gyönyörű tiszta lesz a bőröd.
2/2 anonim válasza:
Hát ha nem gyártják, akkor most se fog tudni a másikból adni. :D
Amúgy állítólag az első 2-3hónapban tényleg rosszabb a helyzet, de majd javul az. Szerintem az se jó, ha folyton váltogatod a gyógyszereket, azért ez mégse cukorka. Viszont milyen orvos az, aki nem ősszel kezdi el az ilyet szedetni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!