Milyen hajnövesztő módszereket ismertek?
Figyelt kérdés
Sok oldalon keresgéltem már, mindenhol hülye gyógyszereket ajánlottak, de nekem eszem ágában sincs gyógyszert szedegetni a hajam növesztése miatt. Inkább a természetesben hiszek. Szeretném segítségeteket kérni abban, hogy milyen házi "praktikákat" tudtok ti, amelyek valóban segítséget nyújtottak. (itt olvastam valami kávés pakolásról is, de csak ennyit olvastam róla, hogy ilyen is létezik.. ) köszönöm a segítségeteket. (értelmetlen kommentektől kíméljetek, nincs humorom hozzá.. )2011. ápr. 7. 20:51
1/5 anonim válasza:
Ricinusolaj! Én nagyon szeretem, nem tudom, hogy használ-e, de szép fényes lesz tőle a hajam :D Csak nagyon nehéz kimosni =/
2/5 anonim válasza:
A kávésat egyszer kipróbáltam, már nem emlékszem pontosan, hogy hogy kell, de öklendeztem tőle olyan szaga van....
Én vagy herba vita c vagy vmi ilyesmi a neve, vagy bánfi hajszeszt szoktam használni. Rossmanban kaphatók. Mondjuk ezek is büdösek, de nekem használt, hála Istennek!
3/5 anonim válasza:
Ricinus olaj, Amla, Panthenol hab
4/5 anonim válasza:
Épp az előbb írtam be egy hasonló kérdésre, de leírom ide is :D Szóval a hajszeszek amik kaphatóak szerintem nagyon beválnak! De a haj a savas közeget szereti, abban nő, a legtöbb sampon meg lúgos, így olyat kell választani ami savas (Pl Fructies). De nekem bevált az a régi módszer, miszerint hajmosáskor az utolsó öblítéskor egy kis ecetet tesznek a vízbe és azzal öblítik le. Fényes is lesz tőle meg jót is tesz neki. De a belső táplálás is célszerű. A hajnövekedéshez szükséges vitaminok bevitele (pl B vitamin), vannak ilyen pezsgőtabik, nem is olyan drágák, egy próbát megér!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat!:) csak már teljesen össze vagyok törve, már semmit nem tudok tenni a hajammal, és ballagásomra szeretném, ha elérné ugyan azt a hosszt, ami volt nekem 3 nappal ezelőtt.:)
2011. ápr. 9. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!