Hajvasaló? Milyet vegyek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 23:15
1/8 anonim válasza:
Csak és kizárólag Remington-t! A Belissima is jó, de csak a második. A többit felejtsd el, sz*r. (Egyébként péntektől akciós a Remington az Auchanban. 4000 Ft.)
2/8 A kérdező kommentje:
2011. ápr. 5. 23:40
3/8 anonim válasza:
Ilyenem volt régen, nagyon jó volt. Csak a testvérem elázatta: Ez lesz az akciós: [link]
De nézd meg a mostani Auchan újságot, azt hiszem 8.-tól 14.-ig van.
Nekem ilyen van: [link]
Ez is jó, igaz, egy olyan 10.000 körül van, annyiban jobb, hogy van kijelzője. Viszont sokkal rosszabban vasalja ki a hajam, mint az előző.
5/8 anonim válasza:
én meg ennél jobbat még nem láttam
6/8 mazsool válasza:
Csakis a GA.MA. Igaz drágább kategória, de ha meg tudod venni akkor mindenképpen ez. Én 5 éve használom naponta többször és semmi baja a hajamnak, és nagyon szépen kivasalja. Sőt én még festem is mellé a hajamat szőkére.
7/8 anonim válasza:
Nekem [link] ilyen van. Asszem 2méter hosszú a zsínórja,szóval még kicsit távolabbi helyre is be tudom dugni :) Fél-1perc alatt felmelegszik,jól vasal,és aránylag tartós az egyenes haj :D 6.000-ért vettem. Nagyon jó,persze csakis Remington. :D
8/8 anonim válasza:
Szerintem Bellissima Creativity-t vegyél. Nekem is ilyen van, 10 ezerért vettem, de nagyon jól kivasalja a hajat. Nekem nem töri a hajamat (igaz én kb 3-4 naponta vasalom a hajam :P) De ez még arra is jó, ha pl. vmi alkalomra loknis hajat akarsz csinálni, mert könnyű kezelni :) Szval én ilyet ajánlok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!