Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Aki minden nap mossa...

Lányok! Aki minden nap mossa a haját kb mikor kezd bezsírosodni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 15:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Már aznap este láthatóan.
2011. ápr. 5. 15:12
 2/12 anonim ***** válasza:

Másnapra már zsíros. Egy érdekes dolgon van: én reggel zuhanyzok , mosom a hajam , fogam stb és másnap reggel mikor felébredek nem látszik hogy zsíros lenne, de mikor itthon vagyok nem mosom meg másnap és dél-délutánra olyan a hajam hogy pfffffffff.

Hát ennyi :)

2011. ápr. 5. 15:14
 3/12 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: Úgy érted ha reggel mosod meg, estére már az?

Második válaszoló: Hát én még nem vettem ilyet észre :)

2011. ápr. 5. 15:17
 4/12 anonim ***** válasza:

A harmadik reggelen.

Pl. ma este megmosom, holnap még oké, de már reggel borzasztó.

2011. ápr. 5. 15:27
 5/12 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség.

Én évek óta mindennap mosom, és soha nem volt zsíros. Ki van száradva, néha olyan mint a seprű. De zsíros nem volt.

2011. ápr. 5. 15:28
 6/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Szerintem az is közrejátszik, hogy neked alapból száraz típusú hajad van, nekünk meg zsíros. Én még sose mostam naponta hajat, viszont gyorsan zsírosodó a hajam, és lehet most rá kell térnem.
2011. ápr. 5. 15:30
 7/12 anonim ***** válasza:

1.vsz vagyok.:

Igen reggel mosom meg , de már aznap este láthatóan felül elkezd zsírosodni. És másnap reggelre már teljesen szétáll, és hülyén néz ki így muszáj legalább fent megmosnom:S. Nagyon utálom már ezt az egészet, fogalmam sincs mi lenne rá a jó megoldás.

2011. ápr. 5. 15:40
 8/12 A kérdező kommentje:
Hmmm... Hány éves vagy? Mióta tart ez?
2011. ápr. 5. 15:42
 9/12 anonim ***** válasza:
19 éves vagyok és több éve tart ez. Bár régebben úgy emlékszem ennyire nem volt baj, csak olyan 2-3 éve tart rendszeresen.
2011. ápr. 5. 15:57
 10/12 anonim ***** válasza:
nekem is elég gyorsan zsírosodik, én 2 naponta mosom. de próbáld ki ezt, nekem bevált : este megmosom, és a 2.nap reggel behintőporozom-főleg a tövét, és "belemasszírozom".Ezután nekem már nem is látszik annyira h zsíros lenne. 15/L :)
2011. ápr. 5. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!