Milyen arctisztítót ajánlatátok mindennapi használatra?
Úgy olvastam, hogy mindennap este legalább, lekell tisztítani az arcunkat, hogy megszabadítsuk a piszoktól és a kosztól.
Nekem néha kiszokott jönni pattanás meg miteszeres az orrom...Most Garnier-t használok, de ha pár napig nem használom akkor olyan furcsának tűnik a bőröm:S. Úgyhogy szerintem rossz arcápolót használok.
Milyen arctisztítók vannak amik jók zsíros bőrre, de nem nehezítik el a bőrt? És nem lesz tőle még rosszabb?
Lényegében ha van olyan, akkor természetes összetevőket tartalmazzon... Van ilyen?
Vagy érdemesebb egy kozmetikussal konzultálni?
Szia!
Én mindenképp a Clean and Cleart javasolnám. Nekem nagyon érzékeny bőröm van, és ez elég jó rá. Van belőle többféle is pl: ami a pórusokat tisztítja, lehet arcpakolásnak is használni, vagy golyócskák vannak benne és leszedik az elhalt hámréteget.
Clean and Clear-t is használtam már régebben de az sem használt még rosszabb lett tőle a bőröm vagy ugyanolyan:)
A niveáról meg inkább csak rosszat hallottam, hogy sok benne a kőolajszármazák szóval várok még más megoldást is.
De azért köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!