Fiúnak milyen epilátort ajánlotok? 16F
Ha mindenhol leszőrteleníted magad, az nagyon buztis lesz. És ezért megjegyzéseket (negatívakat) is fogsz kapni, ugye tudod? Vagy így csak ritkítani akarod a szőrödet? Különben inkább nagyobb márkák közül válogass, Philips, Braun, azok azért megbízhatóbbak.
15/L
Nekem Braun van,és egész testre használom.Erős szőrzetem van és tökéletesen kiszedi,meg vagyok elégedve vele.
Ja,és sosem kaptam negatív kritikát,viszont a brutális szőrzetem miatt sokat.F.
Epilátor helyett akkor inkább gyanta. Mert kb 10.000 FT-ért megveszed az epilátort, használod addig amíg ritkul a szőröd, utána nem használod, és így végül is pénzkidobás... Eladni nem biztos hogy eltudod utána. Vagy női rokonnak/ismerősnek odatudnád adni? Mert ha nem, akkor maradj a gyantánál.
15/L
Az én pasim csak deréktól lefele borotválkozik. A bránert kezdte borotválni, de elég hülyén nézett ki, h ott csupasz, a combjánál meg dzsungel...Így hát leborotválta előbb a combját, de így ha lehet még gázabb volt, így lenyírta teljesen. Kezdetben furcsa volt( nem gáz/cinkes stb, hanem furcsa, vagyis inkább szokatlan), de hamar hozzászoktunk(igen, mindkettőnknek kellett..:)) és engem azóta kifejezetten taszítanak a szőrös virgácsok..:)
Am mi borotvát használunk, én meg még nagy ritkán szőrtelenítő krémet. Volt egy Philips epilátorom, kb 2szer használtam, de nem jött be, így eladtam. Nem bírom a fájdalmat...:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!