Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mik a vélemények a száraz...

Mik a vélemények a száraz samponról/hintőporról?

Figyelt kérdés
Eddig heti kétszer mostam hajat, és a harmadik napon kezdett el zsírosodni a hajam, de most már a második napon zsíros. Olvastam a száraz samponról, meg hintőporról, de sokan rossz véleménnyel voltak róla, mások meg dicsérték. Anya is mesélte, hogy anno a kollégiumban a barátnői is használtak száraz sampont. Ha valaki használt már ilyet, vagy használ, megírná a véleményét? Előre is köszi :) (meg ezzel talán kitudnám tolni a hajmosást heti egy alkalomra:D)
2011. ápr. 2. 18:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, hozzászólásokat.

sztem kipróbálom a száraz sampont, mer több hétig nem bírnám ki(meg alkalmam se lenne rá) hajmosás nélkül.

2011. ápr. 2. 20:15
 12/16 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, hátha bevállik :) Ha meg nem az sem baj, akkor valami másféle módszert kell kitalálni.
2011. ápr. 2. 20:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele :/ Én heti 3x mosok hajat, de a második napokon már elég rosszul szokott kinézni. Gondolkoztam, hogy kipróbálom a hintőport, de nem mertem, mert valahol azt mondták , hogy melegben nagyon kellemetlen és hülyén néz ki mikor leizzadunk. Szerintetek ez igaz?
2011. ápr. 2. 20:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok az első válaszoló. Én ezt nem tapasztaltam. Nem kell belőle sok, épp csak egy nagyon kevés.Azt jó alaposan maszirozd bele a hajadba,és ha ugy gondolod egy törölközővel töröld át alaposan a hajad. Én ezt este szoktam,mert akkor eleve felszívja a zsírt.Persze,nem lesz olyan,mint frissen mosva,de legalább nem olyan feltünő,hogy áll a zsír a hajamon. Egy próbát tényleg megér.
2011. ápr. 2. 20:56
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

16 éves lány vagyok, nagyon gyorsan zsírosodik a hajam nekem is. Nekem nagyon bevált a száraz sampon, bár vigyázni kell, a barna hajon a fehér port jól el kell oszlatni, különben olyan mintha megőszültél volna.. :))

2011. ápr. 2. 23:14
 16/16 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek =)
2011. ápr. 3. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!