A bánfi sampont hol lehet kapni és körülbelül mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
ez tényleg jó a hajnövésre?2011. ápr. 2. 10:21
1/7 anonim válasza:
Majdnem 600 a samponja, osztálytársamnak jó volt a hajnövekedésre én hajhullásra használom és nekem arra is jó valamennyire :)
(A helyedben vennék valami finom illatú balzsamot, ha van mégjobb, mert nem a legjobb az illata)
2/7 anonim válasza:
Ja kifelejtettem, én a Tescoban vettem de lehet kapni Rossmannba is azt hiszem.
3/7 anonim válasza:
Gyógyszertárba, Rossmannba és tescoba is lehet kapni. Én a gyógyszertárba 1050 Ft-ért vettem, Rossmannba 700 Ft körül volt, a tescoba meg 500 Ft is volt.
4/7 anonim válasza:
Tescoban vettem 6000 Ft környékén, azonban szerintem maga a sampon nem elég a hajnövesztésre. Én használtam mellé hajszesz is. Iszonyatosan bedúsult tőle a hajam, mindenki dícsérte, hogy milyen szép dús, és még nő is tőle. Csak ajánlani tudom.
6/7 anonim válasza:
Na eebben segítsetek. Ez a neve, hogy bánfi? Milyen, nem büdös? Más samponnal együtt lehet használni? Balzsamokkal?
7/7 anonim válasza:
Igen, Bánfi a neve. A hajszesznek nincs jó illata, a samponnak viszont egész jó. Használhatsz mellé másmilyen sampont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!