Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem "működik" a gyanta?

Miért nem "működik" a gyanta?

Figyelt kérdés
Most gyantáznék először. Egy kis darabot a használati utasításoknak megfelelően kipróbáltam, de kb semmi eredménye azonkívül, hogy ragacsos a bőröm. Veet gyantaszalagok.
2011. ápr. 1. 20:08
 1/10 A kérdező kommentje:
lehet nem eléggé simítom rá vagy nem elég erősen és gyorsan húzom le? Tippeket kérnék!
2011. ápr. 1. 20:10
 2/10 anonim ***** válasza:
nem cukorgyanta csak mert én egyszer vettem olyat és azonkívül hogy ragadtam másra nem volt jó és utána olvastam is egy fórumon hogy az másoknak se úgy működött ahogy kellett volna
2011. ápr. 1. 20:14
 3/10 A kérdező kommentje:

[link]

a rószaszín. használatra kész hideggyanta szalagok :D

2011. ápr. 1. 20:16
 4/10 A kérdező kommentje:
hú most pontosan 3 szál szőr kijött :D de már az egész lábam ragacsos szinte..
2011. ápr. 1. 20:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Tudod, anno én is megpróbáltam, de én sem tudtam használni, így vettem egy braun epilátort, az tényleg jó.
2011. ápr. 1. 20:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Gondolkodom az epilátoron én is már régóta, de gondoltam teszek egy próbát most ezzel. De még a törlőkendő sem hozza le a ragacsot rendesen..:S:D
2011. ápr. 1. 20:51
 7/10 anonim ***** válasza:
A hideggyanta csíkok kb. semmire nem jók.
2011. ápr. 1. 21:24
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem van, hogy meleg gyanta is nehezen jön le...próbáld meg fürdés után akkor elvileg felpuhul vagy micsinál a bőrőd:D én hintőport szoktam a lábamra szórni gyantázás előtt..:) de a hideg gyanta nekem egyáltalán nem vált be
2011. ápr. 1. 21:29
 9/10 A kérdező kommentje:
Ok. köszi. kár, kidobtam akkor 1000forintot.
2011. ápr. 1. 22:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Valószínű nem a szőr növekedésének irányával ellentétesen húztad le, és nem elég gyorsan. Le kell rántani egyszerűen, és nem leszel ragacsos.
2011. ápr. 2. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!