Hogy működik az intim gyanta?
Figyelt kérdés
Szóval felülök a kis székbe, deréktól lefelé levetkőzöm ala natur...? vagy micsoda? és a fenékgyanta, akkor ott hasra fekszem és a kozmetikus széthúzza a popsimat?:$:D még nem voltam ilyesfajta beavatkozáson... és szeretnék elmenni, eddig még csak borotvát használtam de másnap már nő is vissza :( A fenékgyantát pedig nem csak a popsira értem, mert konkrétan a felülete nem szőrös, hanem ott bent, a lyuknál...:D Minden kozmetikus foglalkozik ezzel?2010. nov. 26. 11:29
1/2 anonim válasza:
A teljes legyantázás brazil gyanta másnéven. nem mindegyik kozmetikus csinálja meg, van aki csak a bikinivonalat csinálja. Igen, levetkőzöl deréktől lefele és felfekszel az asztalra. A kozmetikus meg mondja esetleg, hogy tedd szét a lábad jobban, vagy finoman arréb húzza. Én szóltam, hogy a popsimnál is :), mondta, alapból megcsinálta volna. Első alkalommal nem szedte le az egészet, mert mondta, sokk lenne a bőrnek, de 2.ra már ment az egész. nem volt kellemes, de hozzá lehet szokni.
2/2 A kérdező kommentje:
okés, köszi:)
2010. nov. 26. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!