Ez milyen vörös? Milyen hajfestékkel érhetek el ilyen színt?
2011. márc. 30. 23:34
3/9 anonim válasza:
Ez inkább piros. Legalább is én olyan pirosas-pinknek látom.
4/9 anonim válasza:
Rubin, pink lehetséges, de otthon sima hajfestékkel nem csinálod meg ilyenre. Menj fodrászhoz. Ahhoz, hogy ilyen színe legyen le kell szívatni a hajad, ha csak nem szőke vagy. De ezt a színt szerintem ki kell keverni, amit fodrász tud megcsinálni.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkihez, akkor fodrászhoz megyek! :)
2011. márc. 31. 06:02
6/9 anonim válasza:
szeintem inkább sötét rószaszínes.
én is azt ajánlom, h menj fodrászhoz.
7/9 anonim válasza:
ez rózsaszín.: o
rózsaszín hajfestéékel.: D de készülj fel,hogy ha nem szőke a hajad akkor ezt nagyon nehéz lesz elérni.><
8/9 anonim válasza:
Fodrász, vagy ha az nem akkor a képet vidd el a fodrászhoz vagy ey fodrászkellékeshez..és akkor ő tud tanácsot adni, ill olyan festéket adni, ami ilyen vagy legalábbis hasonló!:)
9/9 anonim válasza:
Szerintem borszínű. Én annak látom legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!