Eredeti vörös hajat milyen hajfestékkel lehet szép szőkére festeni?
Szia!
Amit említettél,a barátnőmnek bevált.Én festettem a haját,havonta,és neki elég szép színe lett tőle,nem az első festésnél,hanem ahogy rendszeresen festettem neki.Talán 2-3festés telt el.Nagyon világos lett neki,olyasmi,mint a dobozon,és nem vörösödött a töve,csak amikor lenövése volt.Eredetileg olyan ticiánvörös haja volt.
Megemlíteném,hogy ez a festék az én középszőke hajamból nagyon világos sárgásszőkét csinált,egyáltalán nem adott szép színt az én hajamnak,tehát embere válogatja,.
sok hidrogén, aztán arra rá a festék. és igen, így is sárga lenne, ezt elkerülendő minden hajmosáskor (nem csak a festés utáni hajmosáskor) használj Kallos ezüst színezősampont. vagy esetleg hamvasító sampon néven is ismert ugyanez a termék. szóval a normális samponodhoz keversz a hamvasító samponból is, azt majd kitapasztalod hogy mennyit, hogy szép szőke legyen tőle de mégse legyen lila a hajad. mert egyébként ennek a samponnak lila színe van, de ha nem túl sokat használsz belőle akkor nem fogja lilára a hajad csak szép hamvas szőke szín ad neki.
u.i. fodrászboltban keresd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!