Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csinaljak hogy eltuntessek...

Mit csinaljak hogy eltuntessek 1 mimikai rancot? 20 eves vagyok.

Figyelt kérdés
Arrol van szo, hogy fenyerzekeny, plusz rossz a szemem es allandoan hunyorgok, most pedig mar berogzodott a ketszer szemem kozott a vonal. Nem nagyon durva, de feloldalrol bizonyos fenyben latszik es nagyon nagyon zavar, mert meg csak 20 vagyok. Elkezdtem lenoveszteni a frufrum es tok jol all, csak annyira zavar a homlokomon az a vonal. Mintha "meg lenne vagva". Most kezdjek el ranctalanito kremet hasznalni, vagy mit csinaljak? Tenyleg nagyon nagyon nagyon zavar szoval ha valaki tud segiteni akkor nagyon halas leszek. Koszonom
2011. márc. 30. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Krémezd és igyál rengeteget! 3-4 litert egy nap.
2011. márc. 30. 17:12
 2/5 anonim ***** válasza:
De véletlenül se kezdd el ránctalanítóval kenni, hacsak nem akarod már 20 évesen tönkretenni a bőrödet
2011. márc. 30. 17:14
 3/5 A kérdező kommentje:
De mit kenjek ra? Mi mast lehet csinalni, hogy teljesen eltunjon? Es ha Csak a vonalra kenek ranctalanitot? Koszi a valaszokat
2011. márc. 30. 17:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Hidratáló krémmel kend, pl. a gyógyszertárban lehet venni nagyon jót olcsón. De kb. minden márkának van hidratáló kréme, ugyanazt tudják, csak illatosak meg drágák. És tényleg sok-sok víz. Így a bőröd hidratált lesz és el fog tűnni a ránc.

Bár ehhez az is kell, hogy valahogy megoldd, hogy ne hunyorogj, mert ha mindig összeráncolod, akkor semmiféle krém nem segít rajta.

2011. márc. 30. 17:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Hordj napszemüveget és masszírozd a szemkörnyéket.Akkor nem látszódik annyira.A ráncot eltünteti nem tudod.
2011. márc. 31. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!