Mivel szedjem le a hasamról a szőrt? (egyszeri alkalom) 15/L
Figyelt kérdés
Nagyon erős a hasamon a szőr, de nem csak egy csíkban. Osztállyal fogunk menni strandra és azért akarom leszedni. De csak most kéne mert amúgy nem nagyon szoktam strandra járni. Mivel szedjem le amitől nem erősödik meg?
Esetleg szemöldök csipesszel csak a nagyon erős szálakat? Mert a gyanta a pihéket is kiszedi azt meg nem akarom mert csak még erősebb lesz.
2011. márc. 30. 16:20
1/7 A kérdező kommentje:
Ja azt kihagytam hogy az epilátor kilőve.
2011. márc. 30. 16:20
2/7 anonim válasza:
Epilátort mért nem próbálod ki? Az is jó, de jó erre a célra a gyanta is. A borotvát semmiképp se próbáld ki, mert attól megerősödik a szőr! A krémet nem tudom... Ha van türelmed, akkor meg szemöldökcsipesz...
15/L
3/7 anonim válasza:
nyugi a gyantától nem lesz erősebb:)
4/7 anonim válasza:
szerintem krém.
De ha csak egyszeri alkalomról van szó, akkor ...mikor visszanő érdekesen fog kinézni:"D...borostás has.xD
6/7 Kim88 válasza:
szőkítsd ki! gyors-hatékony-fájdalommentes
7/7 anonim válasza:
epilátort hagyd ki az nagyon szörnyű..borotfa+hab és leszednii de az a baj vissza fog nőni és erőssebb lesz ettől..de láttam már az egyik bp. szalonba [neten] hogy van a hasról szőrvilágítás: D de nemtom már h holvolt ez a legjobb..:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!