Segitség! Mit kezdjek a dauerolt hajammal hogy 2 napon után ne ugy nézzek ki mint egy rasztázott?
Csütörtökön daueroltattam be hajam és akko még szép is volt.Söt most is szép amikor megmosom de másnapra csimbókokba lognak a fürtjeim.
Akármenyi balzsamot teszek rá én akkor se tudom kifésülni vizesen.Soha nem fésültem vizesen a hajam régen se.De mindig is nagyon hamar kocolodott.
normális vagy???
Mehetsz megint daueroltatni!!!
Nem szabad fésülni,mert úgy fog kinézni a hajad mint egy oroszlán sörény!!
Óvatosan kimosod,és vagy difúzerrel szárítod vagy hagyod magától megszáradni!!!
Nekem is dauerolva van a hajam,és így kell csinálni!!
Kérdeznék egy olyat, hogy hajmosás után hajhabot nem használsz?
Nekem is dauerolt a hajam, és én remekül megvagyok vele. Hajmosás, rengeteg balzsam(a nemfésülés miatt), még vizesen kifésülöm jó alaposan, hajhab rá, lehajolok, összenyomkodom, kicsit hagyom magától száradni úgy egy-két órát, aztán hajszárítóval átmegyek rajta. Nagyon szeretem a hajamat, egyszerűen imádom:)
Ma ugy csináltam hogy megmostam ,hajpakolás 15 percig,lemostam és megszáritottam.És igy nem olyan göndör de jol néz ki.
De eddig ugy csináltam hogy megmostam,hajpakolás,megprobáltam kifésülni de nem sikerült,hajhab jol benyomkodtam és hagytam megszáradni.Másnapra pedig rasztás csunya lett a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!