Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak? Nem sikerül...

Mit csináljak? Nem sikerül olyan színűre a hajam, mint szeretném!

Figyelt kérdés
Eredetileg világosbarna hajam van,nyáron sötétebb szőke mikor kiszívja a nap.Befestettem vörösre,ami inkább piros lett,erre rámentem sötétbarnával és ekkor sötétvörös lett,csak fényen látszott a vörös.Aztán,9%-os hidrogén-peroxiddal lett bekenve,ahol lenőtt a hajam szépen kiszívta,de ahol még festék volt ott nem,csak világosította,agy ismét pirosas lett hajam,a fejem teteje meg szőke.Tehát erre megint rámentem sötétbarnával,és most hol vörös,hol sötétbarna.Teljesen el vagyok keseredve.Mit csináljak???Soha nem lesz normális hajam :( Szerencsére nem lett semmi baja a hajamnak,fényes selymes szép meg minden...csak nem olyan színű mint szeretném! Segítsetek,mert már tényleg nem tudom mit csináljak!!
2009. febr. 25. 16:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jaj úristen szegénykém nem irigyellek, szegény hajad meg lett edzve :( olyan sok pénzt költöttél már a festékekre hogy jobb lett volna fodrásszal csináltatni! Menj el fodrászhoz ő rendbe tudja hozni!
2009. febr. 25. 16:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is a fodrászt ajánlom
2009. febr. 25. 16:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj el fodrászhoz, mielőtt véglegesen tönkrevágod a hajad és már csak az olló marad. A szerkezetének ezzel a tortúrával adtál apait-anyait.
2009. febr. 25. 16:24
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
szerintem a fodrász sem fog tudni vele mit kezdeni, a vörös a legmakacsabb szin, nekem 2 évembe telt, mire a vörösből szép szőke lettem. csak sajnálni tudlak, nagy procedura vár még rád. 2havonta festess rá szőkét, néha 1-2 szer szivasd le, és lassacskán lejön a vörös. Ja és majd csak később fogod látni, ha tönkremegy a hajad. remélem nem fog, szoritok neked!
2009. febr. 25. 17:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Van egy cucc, ami lehozza a vöröset. Hajradír a neve.

Van több márkában, L'Oreal.ban is, meg Oxy Reload, Rew Color. Fodrászkellékesnél lehet kapni, és nem károsítja a hajat maximum annyira mint egy sima festék. sztem várj egy hónaot, és probáld ki, aztán menj rá világosbarna festékkel (miután "leradíroztad")

Amúgy én is hasonló gondokkal küzdök...:)

Jah és ha kockázatosnak tartod az egészet, akkor inkább menj fodrászhoz... iagziból a tuti biztos megoldás az.

2009. febr. 25. 17:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is egy alkalommal kijött a vörös radírozással!
2009. febr. 25. 18:51
 7/8 anonim ***** válasza:
feketére nem működik? olyan fekete, amimár halvány vörös...
2009. febr. 25. 21:19
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,szerintem fodrász lesz,remélem hogy neki sikerülni fog,nagyon megbántam ezt a vöröset :( nem is állt jól,és nehéz is kiszedni :(
2009. márc. 1. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!