Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tüntessem el? NAGYON...

Hogyan tüntessem el? NAGYON FONTOS, KÉRLEK ÍRJATOK!

Figyelt kérdés
13 éves vagyok de erősen narancsbőrös a combom. Mondják sokan, hogy sportoljak. Atlétikára járok szóval nem hiszem, hogy ez a gond.:( Én valamilyen krémet keresek, de jó a kajatanácsadás.( én kerestem a neten de nem találtam semmit,azért mert nem jön be a google meg ilyen böngészők.) LÉCIKE SEGÍTSETEK!!!!!
2011. márc. 27. 11:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha a sport megvan, akkor még

- sok-sok folyadék

- hideg-meleg vizes váltózuhany

- krém: nekem a Nivea Good Bye Cellulite jött be, de lehet hogy neked nem használ, érdemes próbálgatni, ha anyagilag oké

2011. márc. 27. 11:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Rengeteg folyadék, főleg, ha sportolsz, napi 3 liter is nyugodtan.

Rengeteg zöldség-gyümölcs, kevés zsír, tartósítószerrel és színezékekkel tuningolt kaja, cukor. Szóval a finomabb kaják jó része és az összes nasi. :(

2011. márc. 27. 11:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Krém: Ilcsi tüzes paprika gél

ok: a bolti kaják! a húsok is hormonkezelt kaját kaptak mikor éltek, és úgymond mi is azt esszük.

Nagyon durva h már ennyi idősen narancsbőröd van. De ne aggódj nem csak neked. A régi időkben jó ha a második gyerek után jött elő (most csak mondtam egy példát)

Ráadásul sportolsz is... Tuti h a kaja a víz amit lenyomnak a torkunkon.

2011. márc. 27. 11:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Krémet ne használj ,met ugye a narancsbőr ngyrészt felnőtt probléma és a krémek is nekik vannak.Ha nem érted azt amit mondani akarok akkor bonyolítom, a te bőröd még fejlődik ,változik (mivel 13 éves vagy)és azok a krélmek kifejlett bőrre vannak.Többet ártanál mint használnál.De ha tényleg tönkre akarod tenni a bőröd van egy krém :Nive.Neévt nem tudom de zöld csomagolás és egy csaj van rajta.Hajrá.
2011. márc. 27. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!