Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gyantazzam le most a bajszomat...

Gyantazzam le most a bajszomat? 13/l

Figyelt kérdés
most nincsenek itthon a szuleim, igy magamnak le akarom gyantazni a bajuszomat. meg sosem csinaltam ilyet. szerintetek tegyem meg? 13/l
2011. márc. 26. 21:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ne. Ha csak később nem akarsz borotválkozni is. Elég ha kiszőkíted.
2011. márc. 26. 21:13
 2/11 anonim ***** válasza:
hát inkább mint hogy ott maradjon
2011. márc. 26. 21:14
 3/11 A kérdező kommentje:
mikorra none vissza?
2011. márc. 26. 21:14
 4/11 A kérdező kommentje:
amugy most nem valami nagy, mer teddig vagtam olloval, de megdusut. ha kicsit a szalak akkor is kiszedi?
2011. márc. 26. 21:15
 5/11 A kérdező kommentje:
*kicsik
2011. márc. 26. 21:15
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha legyantázod (és ha most csinálod először) akkor nagy az esélye, hogy kipattog.

Én már legyantáztattam vagy 3-4x és minden alkalommal kipattogzott. Még akkor is amikor csipesszel szedtem ki.

2011. márc. 26. 21:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
kérd meg anyukádat, h első alkalommal vigyel el ezért kozmetikushoz. ellesed a mozdulatot, utána lehet venni ilyen arcra való gyantacsíkot párszáz forintért. én baleásat használok, és nagyon meg vagyok vele elégedve, a dm-ben veszem. azzal- vagy más ilyen típusúval meg tudod oldani majd házilag is. amúgy többet véletlenül se vágd ollóval, hatalmas ostobaságot csináltál, megsértheted magad és a szőr is megerősödhet:(
2011. márc. 26. 23:37
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
1 csaj bajusszal? fujj :F
2011. márc. 27. 01:43
 9/11 anonim ***** válasza:

Jajjajj! ne ollózz, az olyan mint ha borotváltad volna...

Inkább kozmetikus, aztán én meg vettem Tescoban vmi epilfree vagy milyen arcra gyantát, tök jó!

Sajna szőrösödünk...iszonyat gáz, de ez van, és nem vagy vele egyedül.

A lényeg hogy megszabadulj tőle, és ne maradj bajszos, mert az még gázabb... mint amikor egyetemen lesem a csajok bajszát áááh...

2011. márc. 27. 01:46
 10/11 anonim ***** válasza:

ma 01:43

Hány éves vagy? 10? Ja akkor jó, megértem, hogy ilyen se*g vagy.

2011. márc. 27. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!