Festett vagy eredeti?

Figyelt kérdés
Fiúk, azt szeretitek ha egy lánynak festett a haja? vagy ha eredeti színű? nekem pl ilyen szürkésbarna, de eredeti
2011. márc. 26. 20:40
1 2
 11/19 anonim válasza:

Pedig a nagyik közül a lila hajúak az igazán tru arcok! :D

Válaszolva a kérdésedre, szerintem már lassan tényleg mindenki otthon festi a haját. Főleg, ha nem kell bele semmi extra, csak befesti az egészet vagy max egy-két melír csík. Ezeket nem olyan nagy ördöngősség házilag megoldani...

Ráadásul már egyre profibb festékeket lehet kapni az üzletekben.

2011. máj. 6. 11:46
 12/19 anonim válasza:

Szerintem is a legtöbb ember már otthon végzi el a hajfestést. Mondjuk nem könnyű hajfestéket választani, mert már annyi de annyi féle fajta van a boltokban... A hatalmas színpalettákról már nem is beszélve...

Ti hogy választotok? Random levesztek egyet a polcról vagy megszokás? Vagy mindig kipróbáljátok a legújabb termékeket?

2011. máj. 6. 15:13
 13/19 anonim válasza:

én általában márkásat választok, félek az ismeretlen márkáktól, mi a biztosíték arra, hogy tényleg tartós lesz, nem lesz-e másmilyen a szín, mint amire számítok..

Nekem megéri a +1000Ft..

Otthon festem, ahogy a fentiekből kiderült... az egyetlen hátránya, hogy nem csak a hajamat festem be..elég szép szokott lenni a fürdőszoba egy-egy hajfestés után.. :D

erre kéne vmi megoldás.. tudtok vmi bevált módszert arra, hogy csak a hajam legyen hajfestékes?

2011. máj. 11. 11:48
 14/19 anonim válasza:
Utolsó: Fesd a hajad maszkban! :D Viccet félretéve, ma már van olyan hab alapú hajfesték, amit már képes az ember lánya normálisan eloszlatni úgy, hogy nem amortizálja le teljesen a környezetét. Nálam akkor nyert végképp, amikor konstatáltam, hogy milyen jó, hogy nem folyik le patakokban például a halántékomról. Szerintem próbáld ki, max, ha mégsem tetszik, akkor marad a maszkos verzió. :)
2011. máj. 11. 14:59
 15/19 anonim válasza:
ez a habfesték jól hangzik, bocsi az offolásért. De tudja valaki, hogy hol lehet ilyen festéket kapni? és hogy mi a neve,stb?
2011. máj. 13. 12:03
 16/19 anonim válasza:

Én a Perfect Mousse nevűt ismerem, és azt bármelyik drogériában vagy teszkóban megtalálhatod. Én is tudom meleg szívvel ajánlani. Jóféle. :)

Egyébként szerintem nincs azzal baj, ha valaki festi a haját. Csak azt nem szeretem, amikor (nem extrém hajviseleteknél) parókaszerűvé teszi a hajat a természetellenes hajszín.

2011. máj. 13. 15:35
 17/19 anonim válasza:

Ilyen habot többen is gyártanak, de szerintem a Perfect Mousse a legjobb, mert ez volt az első, és most mindenki ezt kopizza ezerrel, mert látják, hogy bejön és praktikus. :)

És, hogy a kérdésre is válaszoljak: Szerintem az egyszerű, természetes szépség az igazi szépség. (De ettől még nyilván lehet szép a festett is.. :D)

2011. máj. 18. 12:05
 18/19 anonim válasza:

Én személy szerint szeretem a vadabb, extrémebb fazonokat, így a festés sem áll távol tőlem. Egyszer volt egy nagyon jó frizurám: oldalt fel volt nyírva és leopárd mintásra volt festve. :D Csak aztán lenőtt és nem csináltattam meg újra, de tök menő volt, mindenki megnézett vele az utcán. :)

A habfestékhez pedig annyit tennék hozzá, hogy teljesen egyetértek az előző hozzászólókkal, akik kedvelik. Egyik barátnőm haját festem vele, mert szegény még ezzel sem meri egyedül festeni. :D Majd meglátja, hogy képes rá.

2011. máj. 20. 12:44
 19/19 anonim válasza:

Hát pedig ezzel igazán könnyű a felvitel. Én is próbáltam már is nagyon ügyesnek éreztem magam utána.

A leopárdmintás felnyírt hajad elég extrém lehetett... :)

2011. máj. 20. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!