Festett vagy eredeti?
Pedig a nagyik közül a lila hajúak az igazán tru arcok! :D
Válaszolva a kérdésedre, szerintem már lassan tényleg mindenki otthon festi a haját. Főleg, ha nem kell bele semmi extra, csak befesti az egészet vagy max egy-két melír csík. Ezeket nem olyan nagy ördöngősség házilag megoldani...
Ráadásul már egyre profibb festékeket lehet kapni az üzletekben.
Szerintem is a legtöbb ember már otthon végzi el a hajfestést. Mondjuk nem könnyű hajfestéket választani, mert már annyi de annyi féle fajta van a boltokban... A hatalmas színpalettákról már nem is beszélve...
Ti hogy választotok? Random levesztek egyet a polcról vagy megszokás? Vagy mindig kipróbáljátok a legújabb termékeket?
én általában márkásat választok, félek az ismeretlen márkáktól, mi a biztosíték arra, hogy tényleg tartós lesz, nem lesz-e másmilyen a szín, mint amire számítok..
Nekem megéri a +1000Ft..
Otthon festem, ahogy a fentiekből kiderült... az egyetlen hátránya, hogy nem csak a hajamat festem be..elég szép szokott lenni a fürdőszoba egy-egy hajfestés után.. :D
erre kéne vmi megoldás.. tudtok vmi bevált módszert arra, hogy csak a hajam legyen hajfestékes?
Én a Perfect Mousse nevűt ismerem, és azt bármelyik drogériában vagy teszkóban megtalálhatod. Én is tudom meleg szívvel ajánlani. Jóféle. :)
Egyébként szerintem nincs azzal baj, ha valaki festi a haját. Csak azt nem szeretem, amikor (nem extrém hajviseleteknél) parókaszerűvé teszi a hajat a természetellenes hajszín.
Ilyen habot többen is gyártanak, de szerintem a Perfect Mousse a legjobb, mert ez volt az első, és most mindenki ezt kopizza ezerrel, mert látják, hogy bejön és praktikus. :)
És, hogy a kérdésre is válaszoljak: Szerintem az egyszerű, természetes szépség az igazi szépség. (De ettől még nyilván lehet szép a festett is.. :D)
Én személy szerint szeretem a vadabb, extrémebb fazonokat, így a festés sem áll távol tőlem. Egyszer volt egy nagyon jó frizurám: oldalt fel volt nyírva és leopárd mintásra volt festve. :D Csak aztán lenőtt és nem csináltattam meg újra, de tök menő volt, mindenki megnézett vele az utcán. :)
A habfestékhez pedig annyit tennék hozzá, hogy teljesen egyetértek az előző hozzászólókkal, akik kedvelik. Egyik barátnőm haját festem vele, mert szegény még ezzel sem meri egyedül festeni. :D Majd meglátja, hogy képes rá.
Hát pedig ezzel igazán könnyű a felvitel. Én is próbáltam már is nagyon ügyesnek éreztem magam utána.
A leopárdmintás felnyírt hajad elég extrém lehetett... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!