Kínaiból is fel lehet igényesen öltözni? Turkálóból?
Kínaiban nem nagyon vásárolok, max. pl. hótaposót de azt is olyan brutál áron akarták először adni, hogy majdnem a falnak mentem 6000 fotint, aztán lementünk 4400-ra de kellett mert aznap utaztam sítáborba.
Am meg még bugyi/zokni/sálat veszek, meg kiegészítőket, hajgumi, csat, nyaklánc ilyenek. Ruhát nem nagyon.
Turiból viszont rengeteg ruhám táskám és cipőm van, múltkor vmi 30 000 forintot hagytunk ott anyummal bálabontásnál. xD
Televagyok Marks&Spencer meg ilyesmi nyalánkságokkal :P
Az életbe nem mondanák meg am hogy turiból öltözködöm, sőt kifejezetten gazdagnak szoktak nézni, pl. gimiben "jah annyi ruhád van mint a dög és szinte mindegyik márkás" most egy Levi's gatyára hajtok, de am láttam már turiban dolgozó csajon original Dolce&Gabbana gatyát, a biléta ott vigyorgott a seggén - áh én is úgy szeretnék egy olyat! :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!