Ez volt a 4. alkalom, h mentem szolizni mindig 3percre! És látom, h nőttek új anyajegyeim, most akkor hagyjam abba a szolit?
mindenképpen keress fel egy bőrgyógyászt mielőtt újra mész!!
rajtam havonta lehet újakat felfedezni, amúgyis sok van, hófehér a bőröm és ilyenkor még 5-6 szeplő is előbújik, a nap hatása.
hol lettek újak túlnyomórészt?? hát,kar,láb??
Szerintem az bőrrák lesz, azaz melanoma.
Menj bőrgyógyászhoz.
Úristen bőrrák! Nee!!!!!
Hát az arcomon volt 3,most 4 van!
Karomon lett kettő!
Hasamon egy!:/
Ne haragudj, ha megijesztettelek, nem vagyok orvos ez csak egy tipp. Ugyanis az egyik ismerősömnek is így kezdődött :(
De lehet h igaza van az előttem válaszolónak, de azért lehet h érdemes megnézetni.
2.vagyok :)
A legbiztosabb ha megnézeted és megkérdezed hogy mehetsz-e, kérdezd meg hogy mennyi időre milyen időközönként.
Ha nem vörös a szélük, nem amőba formájúak nem kell. pánikolni, csak ahogy mondták: idővel egyre több jön elő.
A karon van általában a legtöbb, nekem is pl :)
OFF: Olvastam egy könyvben jórég hogy az anyajegy jele az intellektualitásnak :)
Nekem van egy szív alakú pici :D Ez vajon mit jelenthet? :D
Rendeben,okés,miest tudok megyek is bőrgyógyászhoz!:):)
2.vagyok-hoz!:D
Lehet,h intellektaulitásnak a jele! :D Én sem szenvedek intellektaulitás hiányban!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!