Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi jó a töredezett hajvégekre?...

Mi jó a töredezett hajvégekre? Esetleg, nektek mi vált be?

Figyelt kérdés

Ne írjátok, hogy olló!:) Két hete voltam fodrásznál, de mégis töredezettek, lehet az utolsó festék miatt, vagy nem tudom.

Légyszi, ha írtok vmien terméket, írjátok le a nevét - márkáját is!

Kösz

2009. febr. 24. 19:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Bocsi, a 3. válaszoló voltam.
2009. febr. 25. 13:20
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek ;-)
2009. febr. 25. 19:02
 13/19 anonim ***** válasza:

első válaszoló vagyok...szerintem amit én irtam,az az AVON hasonló ehhez a szilikosos dologhoz

sztem próbáld ki!

2009. febr. 26. 22:39
 14/19 anonim ***** válasza:
bocsi,sziliKonos :)
2009. febr. 26. 22:40
 15/19 anonim ***** válasza:
49%
Előző válaszolónak: Semmi gond, ez csak ajánlat volt, amelyik elérhető neki és bejön a hajára, azt használja természetesen. Csak annyi a hozzáfűznivalóm még mindig, hogy valami filmréteget, védőréteget képző anyag jó, ha van benne, hogy védje a nap folyamán a haját, mert nekem ezek a "belülről táplálja a hajat" kamuk nem jöttek be. Nem tudom, az avonos milyen, nem egy egetverő összeg az ára, lehet megér egy próbát. :)
2009. febr. 27. 08:26
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Sótlan disznó zsír!!

Komolyan mondom!

2009. febr. 28. 12:35
 17/19 anonim ***** válasza:
pedig nehéz elhinni :D
2009. febr. 28. 16:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Én is az Avon Advance Techniques Dry Ends Serum-ot ajánlom. Szerintem ez a legjobb!
2009. márc. 1. 16:50
 19/19 anonim válasza:
törés ellen csak az olló segíthet, mivel én sem tudom megszüntetni ezért kallos hajvégápoló olajat használok már fél éve és az uccsó töréseim decemberben keletkeztek,azóta nem romlott jobban...főleg vasalás előtt használom
2009. júl. 24. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!