Mi jó a töredezett hajvégekre? Esetleg, nektek mi vált be?
Ne írjátok, hogy olló!:) Két hete voltam fodrásznál, de mégis töredezettek, lehet az utolsó festék miatt, vagy nem tudom.
Légyszi, ha írtok vmien terméket, írjátok le a nevét - márkáját is!
Kösz
Milyen jó, hogy anyukám avon-val foglalkozik és nekem eszembe sem jutott :D Kipróbálom, de még várom más véleményét is.
Kosz
Én avon planet spa olivás hajpakolást használok néha, attól szép, puha a hajam és a hajvégekre szilikonos hajvégápolót szoktam kenni, azt a rossmannból szerzem be, Szilikon Hajcsepp van ráírva, gondolom ez akar lenni a márkája. Nekem bevált. Fehér dobozba van csomagolva, átlátszó üveg fekete pumpával... :)
Ja és én soha nem szárítom hajszárítóval a hajam!
Szilikon Hajcsepp...aham...:) Majd megnézem, azért kértem a márkát, mivel Lehet Szlovákiában, nálunk nincs az, vagy bármi.
Akkor kipróbálom az olivaolajat.
Amúgy nem "vészes",
Lehet, h azért is töredezik, mert szoktam vele játszani?Ez a "hajcsavargatás" egy rossz szokásom, lehet ez miatt?Mert már próbálok róla leszokni!:)
Azt nem mondtad, hogy nem az országban vagy...akkor csak annyit mondok, ha nem találnál éppen olyan márkájú hajvégápolót, amit írtam, hogy szilikonosat keress, az már sok embernek bevált. Vékony filmréteget képez a hajvégeken.
Egyébként a krémről meg az jutott eszembe, hogy anno, amikor anyunak hosszú haja volt, ő is bekente a hajvégeit krémmel, méghozzá a sima, kék fémdobozos Nivea-val. Az tőled függ, hogy meddig hagyod állni rajta, akár egy éjszakát is és aztán megmosod a hajad. Neki bevállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!