Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi jó a töredezett hajvégekre?...

Mi jó a töredezett hajvégekre? Esetleg, nektek mi vált be?

Figyelt kérdés

Ne írjátok, hogy olló!:) Két hete voltam fodrásznál, de mégis töredezettek, lehet az utolsó festék miatt, vagy nem tudom.

Légyszi, ha írtok vmien terméket, írjátok le a nevét - márkáját is!

Kösz

2009. febr. 24. 19:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
AVON-advance techniques hajvégápoló szérum ;)
2009. febr. 24. 19:49
 2/19 A kérdező kommentje:

Milyen jó, hogy anyukám avon-val foglalkozik és nekem eszembe sem jutott :D Kipróbálom, de még várom más véleményét is.

Kosz

2009. febr. 24. 19:51
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg semmi. :(((( Ha a te hajad alapból töredezésre hajlamos, az atyaúristent is rákenheted, akkor is törni fog. Szerintem nincs olyan amit én ne próbáltam volna ki. Van egy balzsam, Insicht Henna a neve fodrászkellékesnél tudod beszerezni. Talán ez volt a legjobb, és még a sima olívaolaj. Nekem is törik a hajam, kicsivel a derekam fölött ér, addig meg is nő, de ahogy tovább növesztem eltörik és 10 centit is van hogy vissza kell vágni. Bocs, de tényleg csak az olló van.És még egy tanács, vannak ezek a szépségvitaminok meg hajvégápolók , ne próbálgasd őket végig, mert tök egyformák, ha az egyik nem használ a többi sem fog.
2009. febr. 24. 19:54
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Én avon planet spa olivás hajpakolást használok néha, attól szép, puha a hajam és a hajvégekre szilikonos hajvégápolót szoktam kenni, azt a rossmannból szerzem be, Szilikon Hajcsepp van ráírva, gondolom ez akar lenni a márkája. Nekem bevált. Fehér dobozba van csomagolva, átlátszó üveg fekete pumpával... :)

Ja és én soha nem szárítom hajszárítóval a hajam!

2009. febr. 24. 19:57
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
olivaolaj
2009. febr. 24. 21:18
 6/19 A kérdező kommentje:

Szilikon Hajcsepp...aham...:) Majd megnézem, azért kértem a márkát, mivel Lehet Szlovákiában, nálunk nincs az, vagy bármi.

Akkor kipróbálom az olivaolajat.

Amúgy nem "vészes",

Lehet, h azért is töredezik, mert szoktam vele játszani?Ez a "hajcsavargatás" egy rossz szokásom, lehet ez miatt?Mert már próbálok róla leszokni!:)

2009. febr. 24. 22:28
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az valt be, hogya hajmosas elötti esten (en reggel szoktam hajat mosni) a hajvegeimet jo sok kremmel bekenem, aztan magasan összefogom, egesz ejszaka rajta van, aztan reggel ugyanugy mosom meg a hajamat, mint addig, ketszer sampon, egyszer balzsam... mar több, mint egy eve szenvedtem a hajtöredezestöl, de teljesen elmult, nekem a hajvegapolo szerumok nem jöttek be. A fodrasz utan max egy honappal elkezdett törni a hajam, de ez most jo.
2009. febr. 25. 09:24
 8/19 anonim ***** válasza:
Utolsó! Milyen krémmel kened be?
2009. febr. 25. 09:29
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
most eppen-a valtozatossag kedveert :)- van az avonnak egy ilyen bananos-szojatejes kremje, amit megrendeltem, de a börömre nem volt jo, mert ugyanugy szaraz maradt töle, viszont a hajamra nagyon bevalt, es meg a samponozas utan is megmarad a hajamban az illata, nagyon finom, es nekem nem is lett zsiros töle. Ez egy lazabb, tejszerübb allagu krem, szerintem egy ennel zsirosabb mar biztos el is nehezitene, de ez nem... A Niveanak is van valami testtejszerü dolga... ilyeneket tudok elkepzelni :)
2009. febr. 25. 12:20
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem mondtad, hogy nem az országban vagy...akkor csak annyit mondok, ha nem találnál éppen olyan márkájú hajvégápolót, amit írtam, hogy szilikonosat keress, az már sok embernek bevált. Vékony filmréteget képez a hajvégeken.

Egyébként a krémről meg az jutott eszembe, hogy anno, amikor anyunak hosszú haja volt, ő is bekente a hajvégeit krémmel, méghozzá a sima, kék fémdobozos Nivea-val. Az tőled függ, hogy meddig hagyod állni rajta, akár egy éjszakát is és aztán megmosod a hajad. Neki bevállt.

2009. febr. 25. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!