Miteszer ellen valami jó megoldás?
Házilag nekem ez bevált: 1 natúr joghurt, kis méz és keverj bele durva szemű tengeri sót vagy kristály cukrot! :D
Én ezt használom hetente 2x.
Nekem ez nagyon bevált:
KEdves utolsó! Nekem a 3., 4. használat után kiszedte a miteszereim 90%-át:) Ha ez nálad jónak mondható, akkor ige, bevált:) Próbáld ki, ártani nem ártasz vele. De vigyázz, h színtelen zselatint vegyél:)
Üdv: a link-es válaszoló
Linkes válaszoló vagyok megint. Nem, nem tépi ki...semmit sem.
Nem sokáig szoktam rajtahagyni, de időt nem nézek. Ki kell tapasztalni. Az én bőrömre 2percig simán rajta kell hagyni. Olyan elven működik, mint az a tapasz, ami a drogériába kapható. Nem tudom, mennyire ismeritek. Rá kell tenni a problémás helyre (nekem az orrom) bevizezni, 5 percig kb rajtahagyni és leszedni. Az is ugyanígy kiszedi a miteszereket és egy ideig el is tűnnek. nekem az bevált, csak nem túl olcsó, aztán találtam rá erre a házi praktikára és kb ugyanaz a hatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!