Mit tehetnék az izzadás ellen?
Mostanában rengeteget izzadok. Befújom a hónaljamat dezodorral, és három óra múlva már érzem, hogy nyirkos ott a bőröm, és kezd büdös lenni. Tegnap vettem Solutio Antisudoricát, ma reggel kipróbáltam, de tíz percig bírtam csak, mert annyira csípte, hogy muszáj volt lemosni. Azt hittem, hogy pár perc múlva abbamarad a csípő érzés, de sajnos nem. :( Mit tehetnék? Mi az, ami tényleg tényleg, de tényleg használ?
Köszönöm
én is azt használom, nekem bevált :)
ha nagyon csíp fel kell hígítani vízzel! :)
Nekem a Foreverék deója vált be. Nem izzadásgátló, mert az izzadás egy természetes méregtelenítő folyamat és, ha nem hagyod kibontakozni, mellkörnyéken keres helyet magának. Én kicsit ráparáztam a mellrák témára anno, mert családban előfordult már, engem is vizsgáltak a gyanújával.
De ami a lényeg: nem lesz kellemetlen szagod, ha ezt a deót használod, mert a tejsavas erjedést gátolja meg. Remélem segítettem.
Nekem a deo-kiristály vált be.Teljesen természetes , szín és illatanyagmentes.Néha erre rá szoktam fúkálni másik fajtát is ha úgy érzem, mert a kristály sima só, nem ,, vesznek össze ".
Amúgy ezt a cikket nagyon hasznosnak találom :) jó böngészést is.Szerintem érdemes elolvasni. [link]
Köszönöm ^^
Mindenkinek ment a zöld kéz.
Fel fogom hígítani, de ha az sem lesz jó, akkor megfontolom a többit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!